ANAF scoate la vânzare prima proprietate a lui Dan Voiculescu:un apartament de 4 camere. Cum îl puteţi cumpăra

ANAF scoate la vânzare prima proprietate deţinută de Dan Voiculescu: un apartament de patru camere de 200 mp situat pe Şoseaua Kiseleff. Preţul de pornire al locuinţei este de 1.410.000 lei (320.000 euro).

18 mai 2015, 13:03
ANAF scoate la vânzare prima proprietate a lui Dan Voiculescu:un apartament de 4 camere. Cum îl puteţi cumpăra

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul ANAF, în data de 28 mai, de la ora 12,00, se va organiza o licitaţie publică pe strada Dimitrie Gerota nr. 13 pentru vânzarea acestui apartament, scrie hotnews.ro

Citeşte şi: Dan Voiculescu, prima carte scrisă în penitenciar

Taxa pentru participarea la licitaţie este de 10%. Lista documentelor necesare pentru înscrierea la licitaţie poate fi consultată aici.

Prin sentinţa de condamnare a lui Dan Voiculescu la zece ani de închisoare în dosarul ICA, judecătorii au dispus instituirea unor măsuri asiguratorii asupra bunurilor şi a sumelor de bani aparţinând acestuia.

Citeşte şi: Dan Voiculescu rămâne în închisoare. Decizia Curţii de Apel este definitivă

Printre acestea figureaza şi acest apartament situat în Bucuresti, strada Soseaua Dimitrievici Pavel Kiseleff, nr. 22, et. 2, ap 6, sector 1.
 
Curtea de Apel București (CAB) a judecat în 6 ianuarie contestația depusă de omul de afaceri Dan Voiculescu prin care solicită anularea pedepsei de 10 ani închisoarepe care a primit-o în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).