Fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian nu are noroc în dragoste: „Am avut o iubită, dar m-a înşelat şi am suferit. Acum ies cu mai multe fete, am văzut că e mai bine”

Alin Gabriel Matei este un tânăr interpret de muzică populară din Oltenia pe care cântăreţii de muzică populară l-au îndrăgit foarte mult datorită talentului său desăvârşit. "Apogeul" recunoaşterii talentului lui, aşa cum îi place lui să spună, a fost, însă, atunci când a câştigat dragostea lui Petrică Mîţu Stoian şi a cântat pe scenă cu acesta.

06 dec. 2021, 09:52
Fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian nu are noroc în dragoste: „Am avut o iubită, dar m-a înşelat şi am suferit. Acum ies cu mai multe fete, am văzut că e mai bine”

Numele lui Alin Gabriel Matei a ajuns pe buzele tuturor mai ales după dispariţia prematură a lui Petrică Mîţu Stoian. Artistul mehedinţean l-a îndrăgit atât de mult pe tânărul de doar 18 ani, încât l-a considerat fiul său adoptiv. Ulterior, Alin a avut numeroase apariţii în spaţiul public în care a dezvăluit amănunte mai puţin ştiute din relaţia lui cu Petrică Mîţu Stoian.

Alin Gabriel Matei, un mic crai printre fete

Dincolo de statutul de „fiu de suflet” al lui Mîţu Stoian, Alin Gabriel Matei este un tânăr cu pasiuni, slăbiciuni şi experienţe de viaţă mai fericite sau mai triste. Într-un interviu pentru Star Popular, tânărul a povestit că a fost îndrăgostit o singură dată şi a suferit mult atunci când partenera l-a înşelat.

Ies cu mai multe fete, am văzut că e mai bine! Glumesc… Am avut o iubită, am şi suferit din dragoste… dragoste adolescentină. M-a înşelat! Ele mă văd la tv, se simt ca şi cum eu aş fi mare vedetă, dar sunt un om normal ca şi ceilalţi. Îmi scriu că sunt frumos, unde am fost până acum, dacă ieşim la o cafea. Mă întreabă dacă am o iubită… Nu mă gândesc încă la însurătoare, ci doar la carieră”, dă asigurări tânărul.

Citeste si Dezvăluiri tulburătoare ale fiului lui Nicolae Botgros: dirijorul merge de patru ori pe zi la mormântul soţiei sale: „N-ar trebui să se simtă vinovat. A iubit-o până la Ceruri”

Fiul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian i-a cucerit şi pe Ionuţ Dolănescu sau Ion Paladi

Petrică Mîţu Stoian nu a fost singurul interpret care a simţit potenţialul artistic al tânărului. Şi Ionuţ Dolănescu sau Ion Paladi l-au vrut pe scenă alături de ei. Avea doar 9 ani când a cântat alături de Ionuţ Dolănescu.

Am fost selectat să cânt la un festival din Argeş cu Ionuţ Dolănescu, am cântat „Îmi aruncai ochii-n fereastră”. Apoi, la 11 ani, am cântat cu dl Ion Paladi. Ştiam că sunt artişti mari, dar nu conştientizam responsabilitatea pe care o am pe scenă. Eram copil, voiam să cânt, erau şi ei lângă mine… mă bucura dar nu prea realizam. Crescând şi văzând că nu oricine poate cânta cu astfel de artişti, mi-am dat seama că am fost privilegiat.

Apogeul cântăreţilor cu care am cântat pe scenă a fost când am cântat cu Petrică Mîţu Stoian, mai mult nu se mai poate. Cu el îmi doream să colaborez. Din punctul meu de vedere, mai sus nu am unde să mă mai duc”, a declarat Alin Gabriel Matei pentru sursa citată.

Citeste si Irina Tănase şi-a şters contul de Instagram după despărţirea de Dragnea: „Nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”

Viitor cadru militar, asemeni tatălui său

Părinții lui Alin l-au susţinut cu tot ce au putut ca să-şi vadă visul cu ochii, acela de a deveni un mare artist.

Tata lucrează în Ministerul de Interne, mama are o firma. Pe lângă faptul că-mi sunt părinți, îmi sunt și cei mai buni prieteni”, a mai mărturisit Alin, care vrea să îi calce pe urme tatălui său şi să se pregătească de o carieră militară.

Vreau să merg la această școală ca mai apoi să pot lucra în Centrul Cultural MAI. Așa îmi spunea și maestrul Petrică Mîţu Stoian, că o să fiu pensionar cu pensie specială”, a mai spus Alin Gabriel Matei.