Fiul fostului prefect de Bihor, nuntă de 5 stele în Toscana

Un resort de 5 stele în Toscana, un hotel de lux şi cel mai rafinat meniu. Asta a ales Adrian Tărău, fiul fostului prefect de Bihor, pentru invitaţii la nunta sa, scrie cancan.ro.

RomaniaTV.net
21 aug. 2012, 09:21
Fiul fostului prefect de Bihor, nuntă de 5 stele în Toscana

Petrecere mare în acest weekend la Firenze. Adrian Tărău, fiul fostului prefect de Bihor, Aurel Tărău, şi-a unit destinele cu aleasa inimii, constănţeanca Mădălina.

Cununia civilă avusese loc la începutul acestui an la Los Angeles. Adrian Tărău are mai multe afaceri atât în România, cât şi în SUA. În 2001 a fost arestat pentru contrabandă de produse petroliere şi spălare de bani. A fost eliberat două zile mai târziu, după care a plecat în SUA.

Adrian Tărău a rezervat toate cele 46 de camere ale hotelului. 1.200 de euro este preţul pe noapte al apartamentului imperial, cea mai scumpă variantă oferită de Grand Hotel Villa Cora, în timp ce 300 de euro costă cele mai ieftine camere la respectiva locaţie.

Atmosfera a fost întreţinută de formaţia Provincialii, care a primit un onorariu de peste 15.000 de euro pentru deplasarea în Italia, iar meniul a fost unul ales pe sprânceană.