Fiul lui Gheorghe Dincă, prima reacţie după ce a bătut mai mulţi jurnalişti. Update: s-a predat la Poliţie!

Fiul lui Gheorghe Dincă, căutat de poliţie după ce marţi a lovit mai mulţi jurnalişti la ieşirea de la CNA, refuză să meargă la Poliţie. Conducerile România TV şi Antena 3 au anunţat că depun plângere penală pe numele lui Daniel Dincă.

RomaniaTV.net
17 dec. 2019, 13:59
Fiul lui Gheorghe Dincă, prima reacţie după ce a bătut mai mulţi jurnalişti. Update: s-a predat la Poliţie!

UPDATE: Daniel Dincă, fiul monstrului de la Caracal, s-a predat la poliție. El se află acum la Secția 2 din Capitală. El a fugit din Capitală, cu mașina, la scurt timp, după ce, la ieșirea de la CNA, a bătut mai mulți jurnaliști și a spart mai multe camere de filmat. 

Jurnaliştii România TV au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, pe stradă. Reporterul şi operatorul România TV au mers să stea de vorbă cu copiii lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA, unde aceştia s-au plâns că familia lor este agresată după arestarea lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal. Deranjat de prezenţa presei, fiul lui Gheorghe Dincă l-a lovit cu pumnii pe operatorul România TV.

Citeşte şi: Jurnalişti România TV, BĂTUŢI de fiul lui Gheorghe Dincă pe stradă. „Mi-a dat cu pumnul în cap” IMAGINI ŞOCANTE

Ulterior, fiul lui Dincă a agresat şi alţi jurnalişti. Poliţia îl caută acum pe agresor.

 

„În timp ce filmam un alt coleg a fost agresat primul. Eu am filmat momentul acela, m-a apucat de geacă, mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos. Mi s-a umflat capul”, a declarat operatorul agresat de fiul lui Gheorghe Dincă.