Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a împlinit un an. Imagini emoţionante cu micuţul Liam

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a împlinit un an. Antrenorul și Corina Caciuc au motive de bucurie, căci vineri, copilul lor şi-a sărbătorit ziua de naştere. Cei doi au postat mai multe imagini emoționante alături de micuţul Liam.

19 mai 2023, 22:57

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a împlinit un an. Nu mai este un secret faptul că antrenorul și-a găsit liniștea alături de Corina Caciuc. Rodul iubirii lor, Liam, a făcut primul an de viaţă, iar cei doiau împărtășit cu fanii de pe Instagram câteva fotografii.

Citeşte şi: Reghecampf, imagini emoţionante alături de Bebeto. Clipul care a împărţit internetul în două: „Păcat că l-ai făcut să sufere!” VIDEO

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a împlinit un an

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc i-au pregătit micuțului Liam și un tort. Cei doi au distribuit și un scurt mesaj pentru copilul lor. „La mulți ani, băiețelul meu!”, este mesajul postat de cei doi.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. Impresara a dezvăluit ce lecții de viață ar fi trebuit să învețe copiii ei de pe urma situației din familia lor şi a avut și un atac la adresa fostului soț.

Bebe este foarte bine, el va pleca la M.G. Academy, secțiunea fotbal. Sper să fie așa cum am gândit-o noi, chiar dacă uite chestiile astea încă le gândesc pe termen lung, pentru că e normal când vine vorba de cariera copiilor, trebuie să mi le fac așa pe termen lung, pentru că sunt singură, nu mai e nimeni lângă mine. Nici nu mă ajută financiar sau altfel altcineva”, a declarat Anamaria Prodan.

Copiii au rămas la mine toți trei, câteodată și Luca, tot copilul meu, dar este copilul fostului meu soț din prima căsătorie. Ei sunt copiii mei, vor rămâne toată viața.

Am încercat să le explic că au avut o lecție de învățat și ei, viața le-a predat o lecție grea, prin care băieții amândoi, și Luca și Bebeto trebuie să învețe că familia este sfântă, se respectă până la capăt, copiii se cresc nu pe bucăți sau pe ani și pentru totdeauna și datoria lui de părinte este una fără ore, este non-stop, full-time”, a mai adăugat Anamaria Prodan.