Fiul lui Laurențiu Reghecampf, bucăţică ruptă din tatăl lui! Micuţul Liam are un chip angelic. Internauţii s-au topit: „O minune! Părinţi frumoşi, copil frumos”

Anul 2022 a fost unul tumultuos pentru Laurenţiu Reghecampf. A trecut printr-un divorţ neplăcut şi a fost nevoit să ţină piept atacurilor continue lansate de Anamaria Prodan. Dar cum după cele reci, urmează cele calde, antrenorul Neftchi Baku a avut parte şi de o bucurie majoră: iubita lui, Corina Caciuc, l-a făcut tată.

10 ian. 2023, 17:48

Fiul lui Laurențiu Reghecampf, Liam, a venit pe lume la mijlocul lunii mai 2022. Este cel de-al treilea copil al antrenorului, dar primul pe care-l are cu Corina Caciuc. Antrenorul este un tătic foarte mândru, căci Liam îi seamănă leit.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf, bucăţică ruptă din tatăl lui

Acest aspect l-au remarcat și internauții, care l-au copleşit pe micuţul Liam cu aprecieri:

Wowww ce ochi frumoși are…”

„Cel mai frumos dintre toți 3 (sorry for that)”

„Cât e de frumos!!!Să fie sănătos”

Citeste si Corina Caciuc, apariţie răvăşitoare alături de Reghecampf şi de micuţul Liam. Cât costă rochia purtată de Crăciun

„3 băieți și toți seamănă cu tine. Să-ți trăiască”

„Părinți frumoși, copil frumos”

„Ce frumos este! Să vă trăiască, să vă bucurați de el, iar iubirea voastră să prindă aripi puternice!”

„O minune de copil să aibă viața binecuvântată cu sănătate, iubire și fericire!!!!!!”, au scris internauții, în comentariile lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

2022 în fotografii

De Revelion, Laurențiu Reghecampf a postat un colaj cu mai multe fotografii din anul 2022, reprezentând cele mai importante şi cele mai fericite momente care i-au marcat anul. În unele apare alături de Corina Caciuc, în altele apare tânăra gravidă, dar și micuțul Liam, desigur.

The best of 2022! May the new year be filled with health and happiness” („Cele mai bune momente din 2022. Fie ca noul an să fie plin de sănătate și fericire”), a scris Laurențiu Reghecampf în dreptul postării sale.

Şi la această postare au curs comentariile şi reacţiile de apreciere.

„Multa fericire si liniste. Un barbat frumos, alaturi de o femeie superba si un copil adorabil”

„Te-a ajutat Dumnezeu și ești liber moral și psihic Ai scăpat de sugrumare ! Sa te bucuri de libertate!”

„Sa fiți fericiți și sănătate sa puteți crește frumos acest pui de om”

Citeste si Anamaria Prodan, despre acuzațiile de trucare de meciuri la pariuri aduse lui Reghecampf. „L-am învățat: nu ai voie să te aibă cineva la mână … „