Fiul lui Leo Iorga, probleme la debutul carierei de producător muzical: „M-am trezit cu piesa postată pe net”

Fiul lui Leo Iorga a întâmpinat probleme la debutul carierei sale de producător muzical, care a început în urmă cu 10 ani. Asta pentru că instrumentalul creat de el a fost însușit de un amic, care l-a dat unei trupe. Respectiva formație l-a folosit şi a ieșit un super-hit, cu peste 20 de milioane de vizualizări.

15 nov. 2022, 17:13
Fiul lui Leo Iorga, probleme la debutul carierei de producător muzical: „M-am trezit cu piesa postată pe net”
Fiul lui Leo Iorga, probleme la debutul carierei

Fiul lui Leo Iorga, probleme la debutul carierei de producător muzical. Paul a reuşit să îşi revendice demersurile pentru drepturile de autor. Având dovada propriei compoziții, în cele din urmă a izbutit să demonstreze că el a creat instrumentalul respectiv.

Citeşte şi: Soţia regretatului Leo Iorga iubeşte din nou. Paula s-a îndrăgostit la trei ani de la moartea artistului: „În momentul de față sunt fericită”

Fiul lui Leo Iorga, probleme la debutul carierei

Acum vreo 10 ani mi s-a întâmplat treaba asta. Mai exact, un prieten cu care eu trebuia să colaborez pentru o piesă a luat instrumentalul meu și l-a trimis către Zhao. Ei au făcut o piesă, crezând că instrumentalul respectiv este făcut de acel băiat căruia îi trimisesem eu instrumentalul.

Practic, m-am trezit într-o zi cu piesa postată pe net. La descrierea piesei apărea numele lui și a trebuit să sun să aflăm cum rezolvăm partea cu drepturile de autor, pentru că băieții habar nu aveau că eu făcusem piesa, la vremea aia.

Nu mai este prietenul meu. Odată ce a făcut asta am înțeles că nu e tocmai un om pe care trebuie să-l țin aproape. Acum am grijă de lucrurile de care îmi aparțin și tot timpul sunt atent să am dovezi asupra faptului că eu le-am făcut. De aia, eu și la piesa respectivă am rezolvat cu drepturile de autor, pentru că eu am avut o dovadă prin mail că am trimis înainte să trimită ei. (…)

Nu prea a fost o explicație, a spus că o să-mi facă o surpriză și nu prea a fost …din punctul meu de vedere, a fost una neplăcută, dar, ulterior, a fost foarte productivă, pentru că de atunci, practic, am început să lucrez în industria muzicală”, a povestit Paul Iorga la Antena Stars.