Fiul preşedintelui Academiei Gheorghe Hagi, rănit grav într-o altercaţie pe stradă

Fiul preşedintelui Academiei "Gheorghe Hagi", Paul Peniu, a fost rănit grav şi transportat la spital, sâmbătă dimineaţă, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap în timpul unei altercaţii cu mai mulţi tineri în plină stradă.

RomaniaTV.net
13 oct. 2012, 12:45
Fiul preşedintelui Academiei Gheorghe Hagi, rănit grav într-o altercaţie pe stradă

Potrivit poliţiştilor constănţeni, scandalul a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 04.30, între două grupuri de tineri, în dreptul unei unităţi de alimentaţie publică de pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanţa, în altercaţie fiind implicate şase persoane.

Patrula de siguranţă publică deplasată cu operativitate la faţa locului a identificat două grupuri de tineri formate din M. Alin, de 20 de ani, M. Alexandru, de 24 de ani şi A. Advin, de 24 de ani, pe de o parte, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, şi E. I. Claudiu, de 26 de ani, P. I. Coralia, de 24 de ani şi P. M. Paul, de 25 de ani, pe de altă parte, toţi din municipiul Constanţa„, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Gelu Manolescu.

Oamenii legii spun că scandalul a izbucnit spontan după ce unul dintre tinerii din primul grup l-a lovit cu o sticlă în cap pe Paul M. Peniu, fiul preşedintelui Academiei „Gheorghe Hagi”, Paul Peniu.

În urma loviturii primite, tânărul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat în Secţia de Neurochirurgie, cu diagnosticul „fractură cu înfundare parietală stânga„.

Tinerii implicaţi în altercaţie au fost duşi la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru cercetări, iar oamenii legii urmează să stabilească încadrarea juridică a faptei în funcţie de rezultatul examinării medico-legale a victimei.

Deocamdată, cercetările în acest caz se fac pentru vătămare corporală.

Paul Peniu este preşedinte al clubului Viitorul Constanţa şi al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, ambele înfiinţate în 2009 de către Gheorghe Hagi.

Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, înfiinţată în oraşul Ovidiu, este destinată descoperirii şi pregătirii tinerelor talente pentru fotbalul de performanţă, având în componenţă 14 echipe de juniori.

Viitorul Constanţa a început activitatea competiţională încă din anul înfiinţării, când a preluat locul cedat de CS Ovidiu în Liga a III-a şi apoi a promovat în Liga a II-a. La sfârşitul sezonului 2011 – 2012 echipa a promovat în Liga I.