Fiul unui primar dintr-o comună bistriţeană, reţinut în urma unui scandal într-un local

Fiul primarului din comuna bistriţene Dumitra, Ciprian Bălăjan, a fost reţinut de poliţişti în urma unui scandal izbucnit într-un local, în timpul căruia bărbatul a spart mai multe sticle şi a distrus o masă.

RomaniaTV.net
12 nov. 2012, 09:04
Fiul unui primar dintr-o comună bistriţeană, reţinut în urma unui scandal într-un local

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud, poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă seară, că un bărbat provoacă scandal într-un local din Dumitra.

Astfel, din primele verificări s-a stabilit că în jurul orei 22.00 un bărbat de 30 ani din Dumitra, care se afla în local împreună cu mai multe persoane, a avut mai multe discuţii în contradictoriu cu proprietara localului, după care a spart câteva sticle şi a distrus o masă din bar. Poliţistul care a ajuns la faţa locului a aplanat scandalul şi i-a cerut bărbatului să părăsească localul, însă la scurt timp acesta a revenit, adresând cuvinte jignitoare persoanelor de faţă şi lovind un localnic.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, duminică, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere, urmând să fie dus la Parchetul Judecătoriei Năsăud în vederea formulării unei propuneri de arestare preventivă.

Primarul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan (PDL), a spus că este vorba de fiul său, Ciprian, în vârstă de 30 de ani.

„Despre fiul meu este vorba, Ciprian Bălăjan. A divorţat de curând, este foarte tensionat, când mai bea devine agresiv. De data aceasta a distrus doar o masă, pagubele nu sunt mai mari de 5.000 de lei, dar, din păcate, a fost reţinut. Sâmbătă seară a venit acasă şi apoi l-au reţinut, duminică. I-am angajat avocat şi sper că îi vor da drumul şi îl vor cerceta în libertate. Justiţia e corectă, eu am încredere în ea”, a declarat primarul.