Fiul Viorică Dăncilă, executat silit de judecătorii din Bucureşti! Prima reacţie a fiului fostului premier după decizie

Zilele trecute, Judecătoria Sectorului 6 București a admis executarea silită a fiului Vioricăi Dăncilă, un Birou Executor Judecătoresc fiind mandatat de instanță să recupereze banii datorați de Victor unei instituții bancare.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 10:24
Fiul Viorică Dăncilă, executat silit de judecătorii din Bucureşti! Prima reacţie a fiului fostului premier după decizie

Contactat de România TV, Victor Dăncilă a recunoscut că a avut o datorie la o bancă din Capitală. Acesta a spus că a mers zilele trecute să-şi închidă acest cont, nu a fost modificat că a rămas restant cu o sumă de aproximativ 26 de lei. 

Acesta şi-a acghitat datoria şi, spune Vcitor Dăncilă, a lăsat chiar cu un leu mai mult, asta pentru a-şi spăla păcatele. 

Citeşte şi: Preşedintele PSD Teleorman, întrebat de ce investitorii ocolesc judeţul: Poate a fost un blestem

„Ora estimata: 08:30

Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei azi, 15.09.2020. Document: Încheiere – de executare silită, 15.09.2020″, așa sună decizia instanței în cazul lui Victor Florin Dăncilă.

În prezent, tânărul este angajat la Curtea de Conturi, după ce înainte bifase un job la OMV Petrom SA, în calitate de specialist în probleme de mediu. Victor a fost căsătorit din 2015 până în 2019 cu Elena, consilier juridic la Primăria Sectorului 5 al Capitalei, divorțul petrecându-se discret.

Citeşte şi: Dan Barna critică moţiunea de cenzură: „Parlamentul a pierdut azi o zi pentru ca PSD să se convingă că moţiunea de cenzură e ridicolă”

Adoptat de Viorica Dăncilă imediat după Revoluția din 1989, Victor Florin s-a născut la maternitatea din Videle. Băiatul provenea dintr-o familie săracă, cu șapte copii, mama sa naturală fiind nevoită să îl dea spre adopție din cauza condițiilor precare. Viorica Dăncilă avea doar 26 de ani când a devenit mama adoptivă a lui Victor, la acel moment activând ca profesoară la un grup industrial din Videle, așa cum a povestit chiar fostul premier. În 2013, cu doi ani înaintea nunții cu Elena, Victor a primit din partea părinților săi, cu titlul de donație, un apartament în Capitală.