Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane. Blondina a revenit la „Neatza cu Răzvan și Dani”: ”Am lipsit multă vreme”

Flavia Mihășan a revenit pe micile ecrane după mai bine de trei ani de pauză. Frumoasa blondină s-a întors la „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde va prezenta rubrica meteo.

05 mart. 2023, 19:28
Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane. Blondina a revenit la „Neatza cu Răzvan și Dani”: ”Am lipsit multă vreme”
Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane

Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane. În urmă cu mai bine de trei ani, Flavia Mihășan a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se ocupa de familia sa. Atunci, în locul său, la „Neatza cu Răzvan și Dani” a venit Ramona Olaru.

Citește și Flavia Mihăşan a făcut anunţul după patru ani de relaţie cu Marius Moldovan: „La un moment dat”

Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane

După mai bine de trei ani de pauză, Flavia Mihășan, una dintre cele mai longevive „vecine” de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a revenit duminică pe micile ecrane.

”Am lipsit multă vreme. Mult, dar cu motivele cele mai intemeiate din lume. De ceva timp însă, am simțit că mă pot desprinde ușor, ușor de rutina cu care m-am obișnuit în ultimii ani așa că am trimis o intenție în univers și am revenit în echipa ”Neatza cu Răzvan și Dani”. De aici încolo ne vom vedea mult mai des și abia aștept! Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și de energia frumoasă pe care mi-ați transmis-o…mi-au folosit maxim, pentru ca am avut mari emoții azi”, a scris Flavia Mihășan pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

Flavia Mihășan va prezenta în fiecare weekend rubrica meteo în locul Irishei.

Dacă până acum, Flavia era obișnuită cu vechea formulă, alcătuită din Răzvan și Dani, începând de duminică ea va împărți platoul cu Ilona Brezoianu, Florin Ristei, Cuza, Cătălin Rizea, Diana Munteanu și Diana Stejereanu.

Cum se menţine în formă Flavia Mihăşan

„Îmi place să glumesc și să spun că arăt așa, pentru că alerg de la un copil la altul, ceea ce nu este departe de adevăr. Nu știu, probabil că este și genetic, și faptul că am făcut sport toată viața și între sarcini am făcut sport și fac și acum, nu atât de mult pentru că am doi copii.

Cine are timp să se cântărească? Pe bune? De obicei am o trotinetă sau niște lăptic în biberon și probabil de aceea mă ia și liftul. Acum sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă

Eu mănânc ca și înainte, numai că, știi cum e cu doi copii, unul are nevoie de ceva, celălalt de altceva, și efectiv faci slalomul acesta de la unul la celălalt. Cred că efectiv este ideea asta că nu te mai interesează dacă te îngrași sau nu și atunci nu te mai îngrași.

Eu mănânc destul de mult, nu mă abțin de la nimic, credeți-mă și, uite! Spre exemplu, dimineață am mâncat cereale din ovăz cu banane, mai târziu un măr, iar înainte să plec am mâncat o brioșă cu multă ciocolată, din aceea de care, vezi Doamne, dacă mânânci o astfel de brioșă nu mai mănânci nimic toată ziua. E adevărat că nu mănânc noaptea, după ora 22.00 niciodată. Copii mănâncă la 19.00 și după aceea mănânc și eu”, a declarat Flavia Mihăşan pentru Viva.ro.

Citește și Flavia Mihăşan şi întreaga familie au Covid. Cum se simt cei doi copii: „Prea ne-a ocolit”