Florentin Pandele, atac DEVASTATOR la adresa lui CTP. „Torţionarul verbal care ne numeşte vite. Vârful lor de lance este USR”

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a criticat în termeni duri, vineri, afirmaţiile gazetarului Cristian Tudor Popescu care l-a catalogat pe Patriarhul Daniel drept "şarlatan", iar pe credincioşi "vite".

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 20:35
Florentin Pandele, atac DEVASTATOR la adresa lui CTP. „Torţionarul verbal care ne numeşte vite. Vârful lor de lance este USR”

„L-am ascultat pe torţionarul verbal care ne numește «vite» pe noi, pe credincioși, Vorbește cu atâta ură, e violent verbal față de toată lumea și mai ales față de cei care cred în Dumnezeu și în Evanghelie. În fond, ce-a spus Patriarhul? A spus un adevăr.

Ei spun că sunt progresiști, că vin cu altă politică. Mai bine și-ar spune regresişti. Să știți că acest individ, uitați că îmi spun în gând Tatăl Nostru, care aruncă venin în stânga și în dreapta, face parte dintr-o strategie foarte bine pusă la punct.

Eu consider că sunt pilotaţi din afara României, vor să distrugă ideea de patriotism, de familie, de credință. Eu cred că vârful lor de lance este USR. Altfel nu se explică” ,a spus Florentin Pandele, la Antena3, conform Ştiripesurse.

Florentin Pandele s-a ascuns de Firea ca să-l critice pe CTP. „Nu trebuie să apară individul ăsta. Uitaţi-vă ce figură are!”

Primarul Voluntariului a spus că nu înţelege „cine îi dă dreptul acestui individ să jignească credincioșii”.

„Zicea că unde scrie în Sfânta Scriptură că trebuie să te închini la moaște. Eu îi spun că, nu am studii teologice, dar îi spun acestui personaj sinistru, veninos, răutăcios, care cred că nu are nimic în el temător de Dumnezeu, că eu merg la sfintele moaște și mă rog la bunul Dumnezeu pentru că moaștele respective reprezintă un creștin iubitor de Hristos, temător de Dumnezeu, care a avut o viață curată.

De ce trebuie tu, Cristian Tudor Popescu, să mă jignești, să sădești ură și dezbinare într-un moment în care suntem atât de amărâți, suntem ținuți în casă, copiii nu merg la școală, românii nu au locuri de muncă. De ce trebuie să apară asemenea indivizi care parcă sunt plătiți de afară ca să ne distrugă? De ce trebuie că în mine, Florentin Pandele, să se distrugă acest simțământ de patriotism național?”, a declarat Florentin Pandele.

CTP: Căpetenia BOR arată că ortodoxia românească a rămas la nivelul de acum mii de ani, la cultul egiptean!