Florin Călinescu, propunere indecentă pentru Alexandra Dinu. Replica actriţei: „Chiar aşa te-am inspirat?”

Florin Călinescu și Alexandra Dinu au avut un schimb de replici incendiare! Juratul de la "Românii au talent", în stilul său caracteristic, i-a făcut o propunere indecentă fostei soţii a lui Adrian Mutu, mărturisind cum erau partidele de amor pe vremea lui.

06 apr. 2021, 08:41
Florin Călinescu, propunere indecentă pentru Alexandra Dinu. Replica actriţei: „Chiar aşa te-am inspirat?”

Florin Călinescu, propunere indecentă pentru Alexandra Dinu. Florin Călinescu și Alexandra Dinu au avut un schimb de replici interzis minorilor în ultima ediție a emisiunii „Românii au Talent”. Cei doi s-au tachinat cu privire la locurile unde s-ar fi dus împreună în alte vremuri. În timpul pauzei publicitare cei doi jurați au ajuns să glumească unul cu celălalt, până în momentul în care Florin Călinescu a ajuns să bată un apropo indecent!

Florin Călinescu, propunere indecentă pentru Alexandra Dinu

Discutând pe marginea unui alt subiect, în pauza publicitară, cei doi au ajuns să glumească unul cu celălalt. „Dacă tu ești sus, eu sunt sus…” (o expresie din limba engleză care înseamnă „dacă tu ești dispus și eu sunt dispusă!”), i-a transmis Alexandra Dinu lui Florinj Călinescu, iar artistul a reacţionat imediat: „Ce te-aș fi condus eu, acum câțiva ani, până la ghenă, la uscătorie, ceva!”. Actriţa a fost uimită de cele auzite: „Aoleu, la ghenă? Cum să spui așa ceva? Credeam că îmi faci si mie un compliment drăguț, ceva!”.

Florin Călinescu, despre întoarcerea în politică: „Mâine, poimâine, pot să devin important pentru populație”

Florin Călinescu a continuat fantezia cu colega sa: „Știi tu, cu d-astea, adrenalină: „repede, că miroase urât, repede, că vine cineva cu un sac, acum!”. Alexandra Dinu s-a declarat surprinsă de modul în care l-a inspirat pe jurat: „Chiar așa te-am inspirat, pe ghenă?”. „Tu… eu vorbeam de mine, la 18-20 de ani, mai conta unde suntem? Nu există așa ceva!”, a mai spus Florin Călinescu.

Andra, taxată dur de Florin Călinescu, la „Românii au talent”. „Auzi, mă, și asta s-a lansat la emisiunea mea și acum face mișto de mine!”

„Pentru unii, contează locul”, a mai spus Alexandra Dinu. „Pe scara blocului, la uscător, sus, la etajul 9!”, a spus şi Smiley, în timp ce Andra i-a dat dreptate lui Florin Călinescu: „Erau și alte condiții, ce vrei?”.