Florin Chilian, despre vaccin: „De ce să bag o substanță aberantă care poate da reacții adverse, când există ivermectină care este câțiva bani?”

Florin Chilian a vorbit despre vaccin şi a declarat că nu este de acord cu el, deoarece este o "substanță aberantă care poate da reacții adverse". Este convins că ivermectina, cel mai controversat medicament, este mai bună decât vaccinul.

17 feb. 2021, 09:22
Florin Chilian, despre vaccin: „De ce să bag o substanță aberantă care poate da reacții adverse, când există ivermectină care este câțiva bani?”
Florin Chilian a vorbit despre vaccin

Florin Chilian, despre vaccin. Artistul şi-a spus părerea despre pandemia de coronavirus, care a schimbat vieţile întregului glob, la emisiunea ,,Ochii pe mine!”, prezentată de Vlad Craioveanu.

Eu cred că dezvoltarea tehnologiei a ajutat foarte, foarte tare la reconstrucția interioară, dat fiind faptul că, de multă vreme, dar cu predilecție în ultimul an, cantitatea de informație a crescut uriaș. Ce faci tu, ce repere ai să discerni, să alegi, dacă este bună sau rea, este cu totul altă discuție. Este un fel de evoluție și în ăsta.

Este mai simplu pentru cei ce sunt suprastatali să antagonizeze vițeii înte ei. Este divide și stăpânește, nu? Pui câțiva să latre visceral. Știi cum este? Este ca la spihologia mulțimilor dacă-i unul care agită o zonă destul de mică, se răspândește foarte tare„, a declarat cântăreţul.

Citeşte şi: Interlopul Boncu, despre artişti şi cocaină: „Smiley era spart. Salam a venit şi mi-a cerut 10 grame la 200 de euro (gramul)””

Florin Chilian, despre vaccin

Referitor la vaccin, Florin Chilian nu este de acord cu el şi spune că ivermectina este mai bună şi mai ieftină. „De ce să iau asta? Tot ce știu eu despre ARN -ul ăsta pe care ți-l bagă vaccinul în tine este că ARN-ul la definiție este cheia care desface ADN -ul și învață celula ce are să facă. De ce să bag în mine o substanță aberantă care poate da reacții adverse, când există ivermectină care este câțiva bani? (…)

De ce să ne vaccinăm când avem chestiile astea care termină într-o secundă toată nebunia asta care o fi, Dumnezeu știe, că nu știe nimeni cine e, că nu a identificat nimeni Covid-19 ăsta. ARN-ul decodifică ADN-ul și dă instrucțiuni celulei. Mi se pare înspăimântător„, a mai spus artistul la Aleph News.

Cine este Florin Chilian

Florin Chilian este un muzician, compozitor, interpret, chitarist și jurnalist român.

Provine dintr-o familie dezorganizată, părinții fiind despărțiți. De mic s-a confruntat cu nevoile și lipsurile. Are o soră mai mare, Mihaela, de care a fost separat în copilărie și cu care s-a reîntâlnit în adolescență.

Citeşte şi: Amna, operată de urgenţă. Cu ce probleme se confruntă artista: „Uraţi-mi succes”

La vârsta de 12 ani se orientează către sport. Se înscrie la Clubul de ciclism Stirom București unde ajunge multiplu campion național de ciclism între anii 1981-1985 la probele șosea, pistă, contratimp individual și pe echipe. Cariera de ciclist de înaltă performantă avea și ea constrângerile ei ca de exemplu faptul că ar fi trebuit să-și continue studiile liceale la seral pentru a putea participa la antrenamentele intensive.

A absolvit liceul Matei Basarab din București 1987. Chilian are doar o diplomă de liceu pe care este mentionată specializarea „mecanic, întreținere mașini și utilaje”. Nu are studii muzicale, declarându-se autodidact.