Florin Cîţu le scrie liderilor europeni despre „coaliţia” USR PLUS – AUR: Se prefigurează o alianţă toxică, cu un partid extremist care vrea răul României

Premierul Florin Cîţu a anunţat, după şedinţa de guvern în care s-a aprobat proiectul Anghel Saligny - PNDL 3 în lista miniştrilor USR PLUS, că va lua legătura cu liderii europenu în legătură cu ceea ce se întâmplă în România. "Se prefigurează o alinţă toxică, cu un partid extremist care vrea răul României", a completat Florin Cîţu.

03 sept. 2021, 17:12
Florin Cîţu le scrie liderilor europeni despre „coaliţia” USR PLUS – AUR: Se prefigurează o alianţă toxică, cu un partid extremist care vrea răul României

Florin Cîţu a anunţat vineri că va informa liderii europeni despre ruptura coaliţiei şi situaţia din România.

„O să iau legătura cu liderii europeni în legătură cu ceea ce se întâmplă în România. Avem aici lucruri care nu credeam să se vor mai întâmpla în 2021.

Citeşte şi: Cîţu le cere demisia de onoare miniştrilor USR: „Atunci când depui moţiune împotriva propriului guvern, trebuie să-ţi dai demisia”

Avem o alianţă toxică care se prefigurează, o alianţă cu un partid extremist care vrea rău românilor, care nu respectă proprietatea privată, care nu respectă libertatea individuală, un partid care din punctul meu de vedere n-ar trebui să discutăm.

Voi informa liderii europeni despre acest lucru şi vom vedea ce cred aceştia”, a spus premierul Florin Cîţu, după şedinţa de Guvern la care miniştrii USR PLUS au absentat.

Citeşte şi: IMAGINILE ZILEI. Dan Barna şi-a golit biroul şi a părăsit Guvernul: a luat mingea din terenul lui Cîţu

Florin Cîţu a ţinut să precizeze că va face o informare către liderii europeni, nu o plângere.

”Eu cred că e important să ştie că în România colegii domniilor lor se asociază cu un partid extremist. Renew si celelalte grupări care respectă democraţia şi partenerii strategici din Statele Unite”, a mai spus şeful Executivului.