Florin Manole, atac devastator la adresa lui Clotilde Armand: „Taie 133 de milioane de lei de la şcoli şi spitale, ca să de la panseluţe. Dovedesc rea-credinţă”

Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, afirmă joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a prevăzut în buget reduceri de cheltuieli de la şcoli şi spitale, pentru a aloca mai mulţi bani pentru "panseluţe".

29 feb. 2024, 14:22
Florin Manole, atac devastator la adresa lui Clotilde Armand: „Taie 133 de milioane de lei de la şcoli şi spitale, ca să de la panseluţe. Dovedesc rea-credinţă”

„Clotilde Armand taie 133.000.000 lei de la şcoli şi spitale ca să dea mai mulţi bani la panseluţe! Pentru asta cere primarul Sectorului 1, astăzi, votul consiliului local. Consilierii locali ai PSD Sector 1 vor vota împotriva unei asemenea inepţii – şcolile şi spitalele sunt prioritare, au nevoie de finanţare şi de îmbunătăţirea serviciilor publice, nu de tăieri”, a scris, joi, Florin Manole, preşedintele PSD Sector 1 pe Facebook.

Manole a adăugat că „Clotilde Armand şi USR au minţit promiţând o administratie mai bună şi au adus doar blocaje si incompetenţa iar, cu această iniţiativă, dovedesc şi rea-credinţă”.

„O somăm pe Clotilde Armand să vină azi în faţa Consiliului Local şi să spună clar cetăţenilor de la ce şcoli şi spitale vrea să taie fondurile! Locuitorii sectorului 1 trebuie să vadă adevărata faţă a USR: de la „vrem spitale, nu catedrale” la „vrem panseluţe, nu spitale””, a mai scris Manole.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marcel Ciolacu a dezvăluit cine este „Mirel din Turnu Măgurele” în politică. „Se pricep la toate şi nu vin cu nicio soluţie!”

Şi liberalii din Sectorul 1 au reacţionat, joi, pe tema bugetului.

Organizaţia PNL Sector 1 a transmis că primatul Clotilde Armand refuză să avizeze proiecte extrem de importante precum expertizarea unui bloc cu 51 de apartamente aflat într-o stare de degradare care periclitează zilnic vieţile celor care locuiesc în el şi în schimb, solicită şedinţă de urgenţă de Consiliu Local pentru a rectifica bugetul, tăind bani de la şcoli şi spitale.

Citeşte şi: George Simion a declarat în SUA că a fost arestat în România pentru promovarea adevărului. Liderul AUR, desfiinţat după vizita în America VIDEO