Florin Ristei și Naomi s-au despărțit? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi. Prima reacție a artistului

Florin Ristei și Naomi s-au despărțit? În ultima vreme, s-a tot vorbit despre o separare între artist și iubita lui. Cei doi formează un cuplu de peste trei ani, iar după un an de relație, prezentatorul și-a cerut partenera în căsătorie și de atunci tot spuneau că o să facă nuntă.

25 dec. 2023, 14:12
Florin Ristei și Naomi s-au despărțit? Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi. Prima reacție a artistului
Florin Ristei și Naomi s-au despărțit?

Florin Ristei și Naomi s-au despărțit? Chiar dacă pozează într-un cuplu fericit, în ultima perioadă s-a tot speculat că cei doi nu ar mai forma un cuplu, cu atât mai mult cu cât frumoasa artistă a șters fotografiile cu Florin Ristei din mediul online. Astfel de zvonuri au existat și la începutul acestui an, după ce cântărețul a postat câteva mesaje care lăsau loc de interpretări.

Citește și: Florin Ristei a înșelat-o pe Naomi? Ce i-a găsit iubita pe mail: „Am găsit-o pe una, pe o româncă”

Florin Ristei și Naomi s-au despărțit?

Cântărețul a făcut primele declarații pe marginea subiectului, însă nu a specificat clar statutul relației lor. În legătură cu gestul iubitei lui de a șterge fotografiile de cuplu de pe rețelele sociale, Florin Ristei spune că nu este neapărat un indicator al separării lor, ci poate avea cu totul alt scop.

Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a spus artistul pentru click.ro.

Florin Ristei a recunoscut că relația cu Naomi Hedman l-a schimbat în bine, pe toate planurile. Artistul lua în calcul o eventuală mutare în Londra, acolo unde locuiește iubita lui.

Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…) Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat.

M-am gândit şi să-mi întemeiez o familie, dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare pentru asta. Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț”, spunea cântărețul în urmă cu câteva luni.