Florin Roman: Cred că Dragnea se zvârcoleşte în puşcărie când aude că invocaţi Comisia de la Veneţia

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a răspuns atacurilor venite din partea PSD. Politicianul a precizat că social-democraţii au ajuns să sesizeze abia acum Comisia de la Veneţia, fapt ce l-ar face pe fostul preşedinte al partidului, Liviu Dragnea, să se "zvârcolească în puşcărie".

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 12:08
Florin Roman: Cred că Dragnea se zvârcoleşte în puşcărie când aude că invocaţi Comisia de la Veneţia

„Moţiunea are nouă pagini, nu opt, aşa cum a înţeles un coleg care acum trei zile zgâria la uşa PNL pentru a vota împotriva lui Dăncilă. E o moţiune neserioasă. Ce o fi în sufletul oamenilor de casă când văd că după trei luni de zile de la instalarea Guvernului Orban, reprezentanţii lui Stalin şi Troţki devin la fel de cinici şi abuzivi”, a declarat Florin Roman.

Citeşte şi:Orban, replică pentru Avocatul Poporului: „Face gargară propagandistică”

De asemenea, Florin Roman a subliniat faptul că PSD va reuşi să bată PNL daor dacă reuseşte să adune un număr extrem de multe voturi la alegerile locale şi parlamentare.

„O să batem la locale şi la parlamentare. Abia apoi vom spune că am curăţat corpul de ciuma roşie. Cred că Dragnea se zvârcoleşte în puşcărie. Când aude că voi invocaţi Comisia de la Veneţia, cheamă SMURD-ul”, a completat Florin Roman