Florin Salam, cântec de jale la priveghiul lui Emi Pian. „Unde pleci, fratele meu? Tu te duci la Dumnezeu!” VIDEO

Florin Salam participă, miercuri, la prioveghiul lui Emi Pian. Manelistul a cântat o melodie de jale prin care și-a exprimat regretul față de moartea faimosului interlop, lider al clanului Duduianu.

05 aug. 2020, 17:10
Florin Salam, cântec de jale la priveghiul lui Emi Pian. „Unde pleci, fratele meu? Tu te duci la Dumnezeu!” VIDEO

Florin Salam i-a făcut să plângă pe toţi cei prezenţi la priveghiul lui Emi Pian. În tot cartierul se putea auzi vocea puternică a manelistului, melodia sa de jale având niște versuri extrem de pătrunzătoare.

Florin Salam, dezvăluiri-bombă despre Emi Pian. Ce fel de persoană era, de fapt, celebrul interlop

„Unde pleci, fratele meu? Tu te duci la Dumnezeu. Că te duci și nu mai vii, ne lași fără bucurii!”, sunt câteva din versurile cântate de Florin Salam.

De ce a murit Emi Pian. Substanţa găsită în corpul liderului clanului Duduianu ar putea da peste cap ancheta

Lângă sicriu au stat aşezaţi, de o parte şi de cealaltă, Graţian Pian şi Ciprian Pian, cei doi fraţi ai lui lui Emi Pian.

Fata lui Emi Pian urma să facă nuntă de 200.000 de euro în week-end. Izabela se recomandă „cea mai puternică vrăjitoare din Europa”

Toții participanţii la priveghi au fost cutremurați de moartea liderului clanului Duduianu, care s-a stins din viață la doar 39 de ani.

Presupusul ucigaş al lui Emi Pian, frate de cruce cu fratele victimei! Toate legăturile între clanurile Duduianu şi Rinu