Florin Salam nu a mai fost văzut vreodată într-o astfel de ipostază. Paparazzii l-au pozat pe ascuns. Se cunoaște că s-a însurat (FOTO)

Proaspăt însurat, Florin Salam a fost surprins într-o ipostază ieșită din comun. Celebrul manelist a fost fotografiat de paparazzii în timp ce se plimba cu un scuter electric, prin parc. 

17 iun. 2022, 12:44

De regulă, Florin Salam este văzut la evenimente, alături de taraf, îmbrăcat în cămașă sau tricou polo, cu microfonul în mână. Totuși, se pare că mariajul îl pune în noi ipostaze pe manelist.

În această săptămână, îmbrăcat cu un tricou alb, pantaloni scurți și o șapcă, „regele manelelor” a ieșit la plimbare prin Parcul Herăstrău. Cântărețul și-a însoțit soția, pe Roxana Dobre și pe cei doi copii.

Copilul cel mic al manelistului a urcat pe scuter, alături de Florin Salam, potrivit imaginilor publicate pe site-ul Cancan.

Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre a avut loc, miercuri, chiar pe 1 iunie, de Ziua Copilului, într-un cadru de vis, la Nuba Mamaia. Mult așteptatul eveniment a avut peste 400 de invitați care s-au distrat de minune până în zori.

 

Cât costat nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

 

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de peste opt ani. Pe lângă cei 350 de invitați aleși cu atenție, la nuntă au performat în jur de 100 de lăutări. Așa că Florin Salam a plătit, pentru nunta regească, vreo 350.000 de euro, cu 100.000 mai mult decât preconizase.

Pentru nunta cu Roxana Dobre, Florin Salam a ales să un costum negru cu dungi albe, la care a adăugat o cămașă clasică, fără papion sau cravată adaugată.

Ținuta manelistului a fost completată cu o pereche de ochelari ultima fiță, în valoare de 300 de euro și pantofi de la un brand renumit, de 700 de euro. La brațul soției sale, Florin Salam a strălucit, cu un ceas de circa 60.000 de euro pe mână.

Totodată, Roxana Dobre a purtat o rochie din mătase, cabrată pe talie, care s-a terminat cu o trenă spectaculoasă, cu un corset decorat cu cristale, care i-a scos în evidență bustul. Mânecile au fost unele deosebite, cu o mulțime de pietre și cristale.

Roxana Dobre a avut părul prins, acoperit cu un voal lung, care i-a completat ouftit-ul deosebit. Bijuteriile au completat perfect ținuta albă și zâmbetul nu a lipsit de pe chipul Roxanei.

 

Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam

 

Roxana Dobre a avut trei pictoriale incendiare în Playboy. Roxana Dobre a avut parte de o evoluție de-a dreptul spectaculoasă și, în zilele noastre, este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România. Vedeta a intrat în atenția presei, acum mulţi ani, mai ales datorită formelor sale expuse în revista pentru bărbați.

Întrebată câţi bani a primit pentru pictorialele incendiare din Playboy, Roxana Dobre nu a vrut să dezvăluie suma exactă, dar a precizat încă o dată că nu ar accepta niciodată să pozeze gratis în astfel de ipostaze.