Florin Salam, primele reacții după acuzația de înșelăciune! Manelistul susține că a dat înapoi toți banii

Florin Salam a fost săltat polițiști și dus la audieri la secția 2 din Capitală. Manelistul este acuzat că a luat bani și nu a mai onorat cântările, iar pe numele lui au fost depuse mai multe plângeri. Nu este prima dată însă când manelistul este cercetat într-un astfel de caz. Acum, acesta a avut și primele declarații pe aceast subiect.

14 mart. 2024, 17:40
Florin Salam, primele reacții după acuzația de înșelăciune! Manelistul susține că a dat înapoi toți banii
Florin Salam, primele reacții după acuzația de înșelăciune! Manelistul susține că a dat înapoi toți banii

Celebrul manelist, Florin Salam, a avut prima reacție cu privire la dosarul penal deschis pe numele lui. Acesta susține că el ar fi restituit sumele de bani către persoanele păgubite. Manelistul a fost reținut de poliție și, în prezent, este cercetat pentru înșelăciune, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 18.000 de euro.

Citește și: Florin Salam, săltat de polițiști și dus la audieri. Manelistul a fost reținut pentru 24 de ore. Ce acuzații i se aduc

Florin Salam a fost acuzat de faptul că ar fi luat bani în avans pentru anumite evinimente la care ar fi urmat să cânte, însă cântărețul nu s-a mai prezentat la concertele respective. Acesta a explicat că „se va face curățenie imediată”, punând accent pe faptul că banii pentru evenimentele respective au fost dați înapoi.

În ultima lună, Florin Salam a fost ridicat de poliție de două ori, fiind acuzat de înșelăciune în mai multe dosare. Un bărbat din Dâmbovița l-a acuzat că i-ar fi plătit 5.500 de euro pentru o nuntă, însă manelistul nu a mai ajuns.

Poliția Capitalei a anunțat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secției 2 au făcut trei percheziții în București, într-un dosar penal vizând trei infracțiuni de înșelăciune, cu un prejudiciu de aproximativ 18.000 de euro. Polițiștii precizează că au fost înregistrate plângerile a trei persoane care au sesizat că „ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți”.

Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024. Surse judiciare au declarat că este vorba despre cântărețul Florin Salam.

Citește și: Scandal de proporții în familia lui Florin Salam! Nepotul lui a fost prins pentru trafic de droguri: „L-au dat în gât ca să scape de închisoare”