Florin Salam vrea să facă pace cu Jador. Ce mesaj a transmis pe TikTok: „Trebuie să stai un pic mai cuminte”

Florin Salam vrea să facă pace cu Jador, după ce s-a supărat pe colegul său de breaslă pentru că i-a cântat piesele, apoi a spus că sunt ale lui, când, de fapt, sunt melodii mai vechi interpretate de Florin Salam și nașul lui, Adrian.

21 nov. 2023, 11:57
Florin Salam vrea să facă pace cu Jador. Ce mesaj a transmis pe TikTok: „Trebuie să stai un pic mai cuminte”
Florin Salam vrea să facă pace cu Jador

Florin Salam vrea să facă pace cu Jador. După mai multe zile în care cei doi s-au certat, conflict în care a intervenit și Tzancă Uraganu, „Regele manelelor” pune capăt scandalului.

Recent, Florin Salam a făcut un live pe TikTok și a spus că își dorește să facă pace cu Jador. Acesta a mai subliniat că există tot mai mulți cântăreți de manele din tânăra generație care își însușesc anumite piese, unele dintre ele extrem de cunoscute, și că nu este corect ca respectivii artiști să spună că melodiile sunt ale lor.

Citește și: VIDEO Gestul făcut de Florin Salam la ziua lui de naștere. Roxana Dobre a rămas fără cuvinte: „Of, ce șucară e Roxana mea”

Florin Salam vrea să facă pace cu Jador

Artistul a mai spus că doar și-a dorit să îi atragă atenția lui Jador pentru ceea ce a făcut și nimic mai mult, de aici și faptul că vrea să pună punct conflictului.

Eu m-am referit la ce a ieșit acum pe parcurs, pentru că uite, vezi, sunt alții care vorbesc direct cu noi și nu e voie. Ce am spus eu mai devreme…oricum vreau să șterg cu buretele și cu omul ăsta care n-a avut respect față de noi, să cânți niște piese și spui că sunt ale tale și după să te victimizezi…(…) Am încheiat.

Oricum, trebuie să stai un pic mai cuminte, dar oricum pe TikTok, dacă nu ieși pe față să spui, nu ai talent. Mai bine nu mai intri pe TikTok. Nu merge și mai ales cu ăștia mici trebuie să le explici”, a spus Florin Salam, într-un live de pe TikTok.