Florin Talpan, GEST ŞOCANT. I-a reclamat pe fanii CSA Steaua cei care l-au susţinut în lupta cu Gigi Becali

Florin Talpan se ceartă mai nou şi cu cei care l-au sprijinit necondiţionat de când a început "războiul" cu FCSB. Conform cotidianului Pro Sport, juristul CSA Steaua a făcut o serie de reclamaţii pe adresa ministrului apărării, pentru că fanii au folosit fără drept marca "Steaua"!

07 feb. 2019, 18:48
Florin Talpan, GEST ŞOCANT. I-a reclamat pe fanii CSA Steaua cei care l-au susţinut în lupta cu Gigi Becali

Reclamaţia a fost îndreptată împotriva Asociaţiei Steliştilor 1947, organizaţia non profit care îi reprezintă de câţiva ani pe fanii roş-albaştrilor. Paradoxal, printre membrii AS47 se numără şi cea mai mare parte a suporterilor de la Peluza Sud, adică ultraşii care au fost alături de demersurile lui Florin Talpan împotriva lui Gigi Becali, încă din prima clipă.

Gigi Becali, ANUNŢ-BOMBĂ după ultima decizie a instanţei în procesul dintre Armată şi FCSB. Ce se întâmplă cu MARCA STEAUA

Reprezentanţii Asociaţiei Steliştilor au explicat: „Încercăm, prin toate demersurile, să promovăm culorile roş-albastre şi ne pare rău când nu suntem lăsaţi să facem acest lucru. Spre exemplu, cu toate că ajutăm clubul, de mai bine de un sezon şi jumătate, prin conceperea programului de meci distribuit gratuit la partidele de acasă având acordul clubului pentru folosirea mărcii, există personaje care încearcă să minimalizeze orice efort de-al nostru şi să ne împiedice. Nu vom ezita să luăm atitudine, lucru pe care l-am demonstrat, în cei aproape doi ani de existenţă”.


loading...