Florin Talpan, încă o lovitură de proporţii în războiul cu Gigi Becali. Ce se întâmplă cu marca „Steaua Bucureşti”

Florin Talpan a obținut o nouă victorie în războiul juridic cu Gigi Becali și FCSB prin reînnoirea mărcii "Steaua București" la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) până în anul 2033. Acest demers marchează o nouă etapă în încercarea CSA Steaua București de a-și păstra identitatea și palmaresul în disputa cu clubul patronat de latifundiarul din Pipera.

04 mart. 2024, 11:37
Florin Talpan, încă o lovitură de proporţii în războiul cu Gigi Becali. Ce se întâmplă cu marca „Steaua Bucureşti”

Florin Talpan, încă o lovitură de proporţii în războiul cu Gigi Becali. Ieșind din atenția publică de ceva timp, Florin Talpan continuă să apere în tăcere interesele CSA Steaua în războiul pentru identitate și palmares cu FCSB, clubul patronat de Gigi Becali. Marca „Steaua București” a fost înregistrată pentru încă 10 ani, iar această reînnoire reprezintă o victorie importantă pentru CSA Steaua. Florin Talpan, juristul care a depus cererea de reînnoire la OSIM, este considerat arhitectul din spatele acestui demers legal, transmite Glasul Armatei.

Această reînnoire a mărcii „Steaua București” asigură clubului militar dreptul de a folosi emblema și numele până în 2033, subliniind statutul CSA Steaua ca titular și proprietar al mărcii. În urma acestei decizii, CSA Steaua a primit un certificat de reînnoire a mărcii înregistrate.

Citeşte şi: Florin Talpan pune punctul pe „i” în conflictul cu Gigi Becali: „L-am învins pe toate planurile. I-am luat nume, marcă, palmares”

Florin Talpan a fost felicitat de către suporterii steliști, iar unii dintre aceștia chiar l-au cerut în postura de comandant la CSA Steaua. În timp ce această victorie legală consolidează poziția CSA Steaua în războiul pentru identitate și palmares, procesul în care FCSB a cerut anularea mărcii  rămâne în desfășurare. Sentința pentru acest proces va fi pronunțată pe 6 martie, iar disputa dintre CSA Steaua și FCSB urmează să fie tranșată de Curtea de Apel.

Citeşte şi: Gigi Becali vrea să cumpere marca Steaua. Câţi bani este gata să pună pe masa MApN: „Ce e circăraia asta? Terminaţi odată!”