Florin Zamfirescu, dezvăluiri incendiare despre relația pe care o are cu nepoții săi. „Fac parte din altă lume. Nu avem dialog”

Florin Zamfirescu a scris și scrie în continuare istorie în lumea teatrului și a cinematografieri românești. Actorul este extrem de iubit și apreciat de români pentru cariera sa strălucită, însă puțini sunt cei care știu cum este Florin Zamfirescu, omul, și ce relație are cu familia sa.

25 iul. 2023, 13:26
Florin Zamfirescu, dezvăluiri incendiare despre relația pe care o are cu nepoții săi. „Fac parte din altă lume. Nu avem dialog”
Florin Zamfirescu, dezvăluiri incendiare despre relația pe care o are cu nepoții săi.

Florin Zamfirescu, dezvăluiri incendiare despre relația pe care o are cu nepoții săi. De-a lungul timpului, Florin Zamfirescu a fost extrem de discret cu viața sa privată pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor.

Citește și Florin Zamfirescu, experiența familei sale cu „Azilele groazei”: „Au înfășurat-o repede în covor. A fost omorâtă cu bună știință!”

Florin Zamfirescu, dezvăluiri incendiare despre relația pe care o are cu nepoții săi

Nu mulți sunt cei care știu că celebrul actor este bunic și că are patru nepoți de care este tare mândru.

În relația cu nepoțeii săi, Florin Zamfirescu spune că este un bunic atipic și că a adoptat comportamentul bunicului său care l-a marcat destul de tare în copilărie.

„Am patru nepoți – doi de la Ștefana, doi de la Vlad. Sunt mici, dar toți au comportamente artistice. Unul e toboșar, altul pianist, altul e pictor. Eu le-am și zis că mai e nevoie și de ingineri. Se pare că cel mai mic, care e în clasa a III-a, va fi ceva pe la matematică, tehnică, are îndemânare. Și sunt frumoși toți, minunați (…) Cei mici fac parte din altă lume. Nu avem dialog. Plus că eu am moștenit comportamentul față de copii și de nepoți al bunicului meu. Pe el l-am cunoscut până în clasa a VI-a și l am iubit mai mult decât pe tata. Să nu vorbesc cu păcat, dar bunicul meu m-a marcat foarte tare. Nu și-a sărutat copiii decât în somn.

Mama mea povestea că a avut o răceală și a stat în pat în ziua aceea, se făcea că doarme. Iar bunicul, tatăl ei, s-a apropiat, i-a pus mâna pe frunte să vadă dacă are febră și s-a aplecat și a pupat-o pe frunte. Mama a plâns toată noaptea. Cred că a fost singura dată când tatăl ei a pupat-o. Iar eu am moștenit și prin educație, și prin fire acest fel. Mă uit la copii, sunt minunați, le cumpăr, le dau, dar nu pot să mă includ în lumea lor, să ne tăvălim în patru labe pe sub mese. Nu pot”, a declarat Florin Zamfirescu pentru viva.ro.

Florin Zamfirescu, experiența familei sale cu „Azilele groazei”

România a fost cutremurată de unul dintre cele mai mari scandaluri din ultima vreme. Denumit la nivel mediatic „Azilele groazei”, acest scandal a dus la un lanț de demisii la nivelul Guvernului. În acest context, Florin Zamfirescu a lansat un atac dur, împărtășind o experiență care a avut loc chiar în propria familie.

În contextul scandalului „Azilele groazei”, Florin Zamfirecu a intervenit și a făcut mărturisiri șocante cu privire la o experiență de acest fel care a avut loc chiar în familia sa. Recent, au ieșit la suprafață o serie de abuzuri comise în mai multe azile de bătrâni din România. Actorul a vorbit despre cât de cumplit este să te gândești că există bătrâni care trăiesc în asemenea mizerie și că ultimele zile din viața lor se scurg într-un mod atât de trist. Cu acestă ocazie extrem de nefericită, Florin Zamfirescu a dezvăluit o situațe extrem de neplăcută cu chiar din familia sa. Acesta a împărtășit cum s-au desfășurat lucrurile cu privire la decesul soacrei sale care se afla tot într-un astfel de azil.

cesta a povestit că mama soției sale se afla internată într-un azil, iar momentul în care a trecut în neființă s-a suprapus cu pandemia de Covid-19. Verdictul medicilor a fost că aceasta s-a stins din viață exact din cauza virusului care ne-a ținut închiși în case. Florin Zamfirescu a mărturisit că din această cauză soacra sa a fost înfășurată într-un covor și apoi „uitată” pe holurile spitalului.

„Oamenii ăștia nu merită să fie și chinuiți după ce că sunt și omorâți. Să vadă cum a murit mama soției mele la azil. S-a declarat că are COVID, au înfășurat-o repede în covor si au uitat-o pe holurile unui spital. Nici nu știam, eram la miez de noapte. Dimineață când au vrut să desfacă să o vadă, era moartă… Adică a fost omorâtă cu bună știință!”, a spus Florin Zamfirescu, la Realitatea Plus.

Citește și Florin Zamfirescu a dat cărțile pe față. Care e motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu iubita lui: „Sper să dureze”