Florinel Coman se însoară cu Kim Kardashian de România (FOTO)

Florinel Coman nu a mai bifat succese notabile în fotbal, în ultimii ani, dar îi merge excelent în plan personal. Jucătorul în vârstă de 24 de ani s-a logodit cu Ioana Timofeciuc, tânăra poreclită în presa de cancan „Kim Kardashian de România". 

23 mai 2022, 22:55

Frumoasa brunetă, star pe Instagram, a acceptat cererea în căsătorie a fotbalistului lui Gigi Becali, în această săptămână.

Ioana Timofeciuc a postat o fotografie în social media cu inelul primit de la fotbalist, ce pare a fi încrustat cu o piatră de smarald. Cei doi au o relație din 2017, încă de când atacantul evolua pentru Viitorul Constanța.

Ioana Timofeciuc este foarte activă în social media, unde postează imagini provocatoare, conținut din zona fashion și momente din vacanțele petrecute alături de jucătorul de la FCSB. Ea obișnuiește să-l însoțească pe atacant chiar și la meciuri. De exemplu, în 2019, la Europeanul de Tineret, a făcut galerie „tricolorilor” alături de celelalte iubite de fotbaliști.

În opinia lui Constantin Budescu, fost coleg cu Florinel Coman la FCSB, „Mbappe” trebuie să-și revină cât mai rapid în formă.

„Florinel Coman este la fel de bun sau chiar mai bun decât Tavi Popescu, dar are nevoie de meciuri în picioare, fiindcă a avut aceea accidentare delicată, care l-a ținut mult timp pe tușă.

Are nevoie de meciuri, să joace cât mai mult. Chiar dacă nu joacă bine la inceput, trebuie să prindă 5-6 meciuri la rând ca să-și poată reveni”, a declarat Constantin Budescu, la Liga Digisport.

 

Iubita lui Florinel Coman, suspectată de către Gigi Becali că-l distrage de la fotbal pe fotbalistul de la FCSB

 

De-a lungul timpului, Ioana, poreclită „Kim Kardashian de România” datorită formelor sale, a fost ținta acuzațiilor mai multor oameni din fotbal. Potrivit acestora, iubita lui Coman ar fi de vină pentru scăderea de formă a fotbalistului vicecampioanei. Atacurile s-au aprins și mai tare după ce „șeptarul” a fost prins fără permis de conducere și i s-a întocmit dosar penal.

Florinel Coman, născut la Brăila, s-a transferat de la Viitorul la FCSB în 2017, pentru 3 milioane de euro. El și-a prelungit contractul cu Gigi Becali până în 2024.

Cota de piață a lui „Mbappe” s-a prăbușit până la 3,5 milioane de euro, în condițiile în care în urmă cu doi ani era evaluat la 6 milioane de euro și curtat de mai multe echipe importante din Europa. În ciuda ofertelor foarte bune, patronul de la FCSB a refuzat să-l vândă. Din cauza lăcomiei, afaceristul a ratat ocazia de a încasa aproximativ 10 milioane de euro.