Primăria din România care a pregătit un foc de artificii de Anul Nou. Oamenii nu pot ieşi din case din cauza restricţiilor

Primăria Focşani a pregătit un spectaculos foc de artificii în centrul oraşului pentru a sărbători Anul Nou. Evenimentul va avea loc la miezul nopţii, fără public, pentru că oamenii nu vor avea voie să iasă pe străzi după ora 23 din cauza restricţiilor.

30 dec. 2020, 08:49
Primăria din România care a pregătit un foc de artificii de Anul Nou. Oamenii nu pot ieşi din case din cauza restricţiilor

Foc de artificii în Focşani pentru Anul Nou.  Artificiile vor fi lansate din centrul oraşului, unde sute de localnici se adunau în fiecare an pentru a sărbători în stradă de Revelion. Acest lucru nu se va mai întâmpla din cauza restricţiilor impuse de autorităţi pe fondul epidemiei de COVID-19.

Citeşte şi: România s-a împrumutat în 2020 aproape 14 miliarde de euro! Mai mult decat TOATĂ averea lui Roman Abramovici sau Lakshmi Mittal

Foc de artificii în Focşani, fără public din cauza pandemiei COVID-19. Anunţul Primăriei: „Acesta va fi singurul mod în care vom aniversa trecerea în noul an”

„Vom marca momentul dintre ani cu un spectaculos foc de artificii în centrul oraşului. Faţă de anii trecuţi, acesta va fi singurul mod în care vom aniversa trecerea în noul an, întrucât restricţiile actuale interzic accesul populaţiei în spaţiile publice după ora 23.00.

După un an complicat din cauza pandemiei de Covid-19, focşănenii au acum ocazia de a vedea un spectacol de artificii, care să ofere tuturor speranţa într-un 2021 mult mai bun decât anul ce stă să se încheie. Le reamintesc tuturor cetăţenilor obligaţia de a respecta TOATE măsurile de prevenire şi combatere a răspândirii noului coronavirus, inclusiv interdicţia de a ieşi din case după ora 23.00!”, este mesajul scris pe Facebook de primarul oraşului Focşani, Cristi Misăilă.

Citeşte şi: Fără artificii și petreceri în stradă de Revelion. Anunțul prefectului Traian Berbeceanu

Autorităţile din Focşani îşi pun speranţele în vreme. În cazul în care nu va ploua de Revelion, focul de artificii de la miezul nopţii va putea fi admirat din toate colţurile oraşului.

Citeşte şi: Prognoza meteo ANM pentru final de an. Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion