VIDEO Focuri de armă în Capitală. Poliţiştii au prins un şofer care nu avea permis şi nu voia să oprească

Focuri de armă în Capitală. Poliţiştii din Bucureşti au urmărit pe mai multe străzi un autoturism condus de un bărbat care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii, fiind trase mai multe focuri de armă în plan vertical şi asupra maşinii.

22 aug. 2021, 08:30
VIDEO Focuri de armă în Capitală. Poliţiştii au prins un şofer care nu avea permis şi nu voia să oprească
Poliţiştii au prins un şofer care nu avea permis

Focuri de armă în Capitală. Şoferul unui BMW înnmatriculat în Germania a fost tras pe dreapta, în jurul orei 02.00, de un echipaj al Poliţiei, însă nu a oprit şi şi-a continuat deplasarea în viteză. În timpul urmăririi, autoturismul a lovit uşor un taxi, fiind blocat şi oprit pe un teren viran, la ieşirea din Capitală. Bărbatul aflat la volan nu are permis de conducere.

Citeşte şi: Un poliţist, lovit de un Ferrari în timp ce dirija traficul. Şoferul a fost oprit cu focuri de armă

Focuri de armă în Capitală

Poliţia Capitalei a anunţat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au făcut semnal regulamentar de oprire pentru un autoturism, însă conducatorul acestuia a refuzat sa oprească şi a continuat deplasarea în viteză.

S-a trecut la urmarirea maşinii, fiind solicitat sprijin poliţiştilor aflaţi în teren, pentru a-l opri. Autovehiculul a fost urmărit pe mai multe străzi, iar la un moment dat a lovit uşor un taxi ce se afla în deplasare.

A fost somat verbal, în mai multe rânduri, prin sistemul acustic şi ulterior, s-a folosit armamentul din dotare fiind executate mai multe focuri de avertisment in plan vertical, dar şi asupra autoturismului urmărit„, a arătat sursa citată, potrivit News.ro.

Ulterior, s-a reuşit blocarea acestuia, pe un teren viran, la ieşirea din Bucureşti.

Şoferul a fost imobilizat, iar ulterior a fost identificat şi s-a constatat că nu are permis de conducere. El a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind dus la INML pentru prelevarea de probe biologice.

Cercetările sunt continuate de Secţia 19 Poliţie. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului, a precizat Poliţia Capitalei.

Incident filmat în traficul din Bucureşti. În mijlocul străzii, doi tineri blochează o maşină şi o distrug VIDEO

A fost al doilea incident major. Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie  anunţat că poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe. Potrivit poliţiştilor, incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 21.00.

În urma verificărilor a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta îşi rezervă dreptul de depune plângere, în termenul legal, mai anunţă poliţiştii.

Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe

Conflictul a avut loc pe o stradă din Bucureşti. Conform imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului poliţiştilor Europol, maşina în care se aflau cei doi agresori blochează autoturismul victimei în mijlocul străzii.

„Dă pe afară „civilizaţia” pe străzile din Bucureşti. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent şi pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecţie de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să ştim care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf şi aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei maşinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească şi pe şofer, cu multă violenţă. Evident, şi partenera lui îl sprijină şi aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, aşa cum se învaţă pe centură atunci când clientul nu îţi plăteşte serviciile”, scrie pe pagina de Facebook a Europol.

Dă pe afară "civilizația" pe străzile din București Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile. Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate.

Posted by Sindicatul Europol on Monday, June 21, 2021

Potrivit Europol, agresorul va fi cercetat în stare de libertate. „Imaginile video ne-au fost transmise de un şofer care voia să se facă util şi să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliţia să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educaţie şi degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de faţă, pentru că şoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii şi nici nu este vreun „activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, mai scrie pe pagina Sindicatului Europol.