FOCURI DE ARMĂ în faţa unei BĂNCI de la periferia Parisului

Focuri de armă au fost trase luni dimineaţa de un bărbat în faţa sediului băncii Société Générale din cartierul La Défense, la periferia Parisului, fără a răni pe cineva, au anunţat banca şi surse apropiate anchetei.

RomaniaTV.net
18 nov. 2013, 13:41
FOCURI DE ARMĂ în faţa unei BĂNCI de la periferia Parisului

„Nu se ştiu mai multe. Poliţia este la faţa locului pentru a încerca să îl găsească pe cel care a tras”, a precizat această sursă, informează Mediafax.

Un bărbat singur a deschis focul pe stradă în faţa clădirii Société Générale„, a confirmat banca. O altă sursă apropiată anchetei a declarat că bărbatul a „tras trei focuri de armă” în „geamurile clădirii”.

„Fumam o ţigară când deodată am auzit o explozie. L-am văzut pe un individ cu o şapcă şi cu arma în mână, o puşcă„, a declarat un martor, Francisco Alvarez, descriind un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, cu „un mantou kaki şi o şapcă de bunic, din stofă în carouri„.

„Nu viza pe cineva în mod special. El a tras un nou foc de armă în aer şi a lovit un geam. La primul foc de armă, oamenii au fost asurziţi, la al doilea a fost o mişcare de panică. Ulterior, el a coborât scările care dădeau în stradă”, a adăugat el.

Aceste focuri de armă au avut loc după un incident armat la sediul cotidianului Liberation din Paris. Un bărbat înarmat cu o puşcă similară a rănit grav un asistent fotograf, după care a fugit.