Focuri de armă în Sectorul 3 din Bucureşti. Poliţiştii au prins şapte hoţi care au spart un magazin

Hoţi cu tupeu. Prinşi în flagrant sâmbătă dimineaţă în cartierul Titan din Capitală, hoţii au încercat să fugă cu o maşină. Au spart barajul Poliţiei şi, ghinion, au nimerit într-un pom. Au încercat să fugă din nou, dar au fost opriţi cu focuri de armă.

RomaniaTV.net
19 mai 2012, 06:08
Focuri de armă în Sectorul 3 din Bucureşti. Poliţiştii au prins şapte hoţi care au spart un magazin

Cei şapte hoţi s-au întâlnit sâmbătă dimineaţă şi au mers pe o stradă din Sectorul 3, în zona Pieţei Bobocica. Acolo, ei au intrat prin efracţie într-un magazin şi au sustras mai multe bunuri. După terminarea „misiunii”, hoţii s-au împărţit în două maşini şi au plecat în direcţii diferite.

Poliţiştii au reuşit să oprească o maşină în care se aflau două persoane, însă cu cealaltă nu a fost la fel de uşor. Şoferul a refuzat să oprească la avertismentele poliţiei şi a spart barajul format la intersecţia bulevardelor Nicolae Grigorescu şi Liviu Rebreanu, avariind două maşini ale MAI. Nu a mai mers însă mult, pentru că s-a oprit cu maşina într-un copac.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculaie, a declarat, la România TV că hoţii aflaţi în maşină au încercat să fugă, moment în care poliţiştii au făcut uz de armele din dotare şi au tras un foc de avertisment în plan vertical. După ce au fost capturaţi, toţi cei şapte suspecţi au fost duşi la sediul Secţiei 23 de Poliţie pentru audieri.

La percheziţia autovehiculelor au fost descoperite ţigarete în valoare de aproximativ 5.000 de lei sustrase din magazine şi dispozitive folosite pentru comiterea jafurilor„, a menţionat Alexandru Niculaie, care a adăugat că toţi cei şapte sunt cercetaţi pentru distrugere şi furt calificat.