Ford România reia producţia la Craiova din 4 mai

Ford a confirmat astăzi că intenţionează să repornească producţia în majoritatea fabricilor sale europene de vehicule şi motoare începând cu data de 4 mai. Producţia va fi reluată treptat, începând cu data de 4 mai la fabricile de producţie vehicule şi motoare din Craiova (Romania) şi Koln (Germania), precum şi la uzinele de producţie vehicule din Saarlouis (Germania) şi Valencia (Spania), potrivit zf.ro.

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 10:55
Ford România reia producţia la Craiova din 4 mai

„Odată ce trecem de vârful iniţial al pandemiei de coronavirus în Europa, trebuie să ne pregătim pentru noul context, prioritatea principală a planului nostru de ‘revenire la muncă’ fiind legată de implementarea standardelor globale Ford privind distanţarea socială şi întărirea protocoalelor de sănătate şi siguranţă la locul de muncă. Angajaţii noştri trebuie să ştie că facem tot ce putem pentru a le proteja sănătatea”, a declarat Stuart Rowley, preşedintele Ford Europa.

 

Ford Craiova şi-a trimis angajaţii în şomaj tehnic din cauza pandemiei de coronavirus

Începand cu 19 martie, Uzina Ford de la Craiova și-a trimis angajații în șomaj tehnic, din cauza epidemiei de coronavirus. Cei 6.000 de angajaţi au primit în această perioadă 80% din salariu.

Citeşte şi: Ford Craiova trimite 6.000 de angajaţi în şomaj tehnic, din cauza epidemiei de coronavirus. Renault închide şi ea mai multe uzine