FORT BOYARD ROMANIA. Ce mesaj a primit Mihaela Rădulescu de la Felix înainte de marea premieră

FORT BOYARD ROMANIA are duminică premiera la Pro TV, iar Mihaela Rădulescu face parte din echipa care va încerca să adune cât mai mulţi bani.

RomaniaTV.net
01 oct. 2017, 16:00
FORT BOYARD ROMANIA. Ce mesaj a primit Mihaela Rădulescu de la Felix înainte de marea premieră

Mihaela Rădulescu deschide duminică seară sezonul „Fort Boyard” la Pro Tv cu o probă care îi va ţine pe telespectatori cu sufletul la gură. Ca să-i aducă şi mai mulţi fani în faţa micilor ecrane, iubitul ei, paraşutistul austriac, Felix Baumagartner, a publicat cu o zi înaintea concursului un video cu vedeta în timpul numărului de echilibristică pe care aceasta l-a avut de trecut la o înălţime de 10 metri, dar şi un mesaj prin care îi transmite divei să dea tot ce are mai bun.

Mihaela Rădulescu (48 de ani) şi-a testat limitele la Pro Tv. Dacă până acum am văzut-o în scaunul de jurat la ” Românii au talent” sau în rol de prezentatoare la „Uite cine dansează”, de data aceasta diva este într-o cu totul altă ipostază, una periculoasă. În prima ediţie, vedeta va merge pe sârmă la propriu, la o înălţime de peste 10 metri.

Emoţiile Mihaelei au fost uriaşe întimp ce făcea echilibristică pe o sfoară. Încântat de performanţele iubitei sale, Felix Baumagrtner şi-a îndemnat fanii din ]ntreaga lume să o urmărească. „Nu rataţi, Fort Boyard Romania, cu iubita mea, duminică la PRO TV. Fă-i praf, iubito!”, i-a transmis parașutistul austriac divei de la Monaco. Imediat, Mihaela Rădulescu a răspuns emoţionată: „Tu eşti sprijinul meu, eroule!”

Din echipa condusă de divă mai fac parte actorii Adi Nartea şi Vlad Logigan, cântăreaţa Corina Bud şi campioana olimpică la gimnastică Sandra Izbaşa.