Fost ofiţer SRI: Serviciul de Informaţii ştia că Traian Băsescu era ŞEFUL MAFIEI

Fostul ofițer al SRI Daniel Savu a declarat la Antena 3 că SRI știa că fostul președinte Traian Băsescu era șeful mafiei și de aceea nu l-a mai informat, pentru a nu strica anchetele. Fostul şef al statului se află acum în atenția tuturor, din cauza problemelor penale pe care le are fosta sa favorită Elena Udrea. 

03 mart. 2015, 07:32

„SRI, în situațiile despre care vorbim aici, a acționat în limita competențelor și cât a putut să-și permită pentru că era vorba chiar de președintele țării în situații mai greu întâlnite. O bună parte din mandatele lui Băsescu, aceste servicii, instituții, toate le-au protejat pentru că nu și-au permis să iasă la o luptă directă cu el. Cei care au încercat s-o facă au fost măturați efectiv, procurori care au încercat să ducă niște anchete, au dispărut probe din dosare importante, au dispărut, pur și simplu. N-a fost stat de drept, a fost statul lui Băsescu. Nici Parlamentul n-a avut informațiile, au fost la Parchet și la DNA.”, a declarat Daniel Savu.

Citeşte şi: Victor Ponta: Băsescu este MORT DE FRICĂ. Ce-o să spună Udrea să ajungă şi el în închisoare…. VIDEO

În plus, fostul ofiţer SRI, Daniel Savu, a declarat că Traian Băsescu era „în vârful unei piramide infracționale. Își numea oameni prin diverse locuri, era în frunte, cum să vină SRI să spună: «Băsescu, vezi că oamenii tăi fac asta»?(…) Traian Băsescu era în fruntea mafiei”, a completat Daniel Savu.

Întrebat dacă poate să-şi susţină afirmaţiile, fostul ofiţer SRI, Daniel Savu, a răspuns: ”Tot ce vă spun e adevărat. Am avut o audiere a domnului Maior pe vremea lui Bercea și cu frate-su, tot ce vă spun acum ne-a spus și SRI atunci și încă era Băsescu președinte și spunea peste tot, dom’ne n-am fost informat, așa e, SRI a zis, da, nu l-am informat pentru că era un caz penal. Aceeași procedură care se repetă acum. (…) Eu încerc să vă lămuresc cum a funcționat sistemul.”

Citeşte şi: EDUARD HELLVIG a fost votat de Parlament în funcţia de DIRECTOR al SRI VIDEO

În momentul de față, Daniel Savu este membru al Comisiei de Control a SRI din Parlament.