Fost şef al ISU, cercetat de DNA, a fost găsit împuşcat în piept

Viorel Demean, fost șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara (ISU), s-a împușcat accidental în piept, anunţă IPJ Hunedoara.

21 dec. 2022, 13:42
Fost şef al ISU, cercetat de DNA, a fost găsit împuşcat în piept

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din judeţul Hunedoara s-a împuşcat accidental în piept cu o armă pe care o deţinea legal. Soţia bărbatului, fost şef ai ISU Hunedoara, a sunat de urgenţă la 112. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara a fost sesizat astăzi, în jurul orei 10:30, prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie cu privire la faptul că soţul acestuia s-ar fi împuşcat accidental cu pistolul pe care îl deţine legal în piept (in zona toracelui), în timp ce se afla la locuinţa acestuia, din Deva”, precizează IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical. în stare stabilă, şi transportat la Spitalul Municipal Deva, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Citeşte şi: 1.000 de lei de la primărie pentru fiecare gospodărie din Sectorul 1. Ce documente trebuie depuse pentru a beneficia de bani

Poliţiştii au întocmit, în acest caz un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De asemenea, poliţiştii continuă cercetările,  in vederea stabilirii circumstantelor producerii evenimentului.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul este fostul şef al ISU  Hunedoara. Acesta s-a pensionat recent, la 1 decembrie 2022.

Viorel Demean a predat comanda ISU Hunedoara la începutul lunii decembrie, la câteva zile după ce procurorii DNA au început să-l cerceteze într-un dosar de corupție.

Citeşte şi: Politicianul din Braşov, îngenuncheat de durere după moartea fiului în accidentul din Sibiu: „Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu”