Fosta iubită a lui Dorian Popa, apel disperat pe rețelele sociale. Ce problemă a întâmpinat Babs: ”Vă implor!”

Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa a postat un mesaj în mediul online, în care pare dezgustată și îngrijorată. Află mai jos despre ce e vorba.

21 ian. 2024, 12:01
Fosta iubită a lui Dorian Popa, apel disperat pe rețelele sociale. Ce problemă a întâmpinat Babs: ”Vă implor!”

Fosta iubită a lui Dorian Popa a apelat la urmăritorii din mediul online pentru ajutor. Ce descoperire a făcut Claudia Iosif.

Citește și Dorian Popa și Babs s-au împăcat? Prima reacție a artistului după ce a fost la ziua fostei iubite: „Am simțit atunci când am îmbrățișat-o”

Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, a transmis un mesaj disperat în mediul online.

Babs a făcut o descoperire care a surprins-o și i-a stârnit un sentiment de revoltă, motiv pentru care a apelat la ajutorul oamenilor.

Fosta iubită a lui Dorian Popa este o apărătoare a animalelor, iar recent a făcut o descoperire revoltătoare.

”Un jeg uman”

În apropierea casei în care s-a mutat după despărțirea de artist, șase pui de cățel au fost abandonați într-o valiză.

Babs s-a enervat foarte tare, mai ales că vremea din București nu este deloc una prielnică. În Capitală a nins destul de mult în ultimele ore, iar zăpada s-a așezat într-un stras destul de gros.

Astfel, Claudia Iosif a pus mâna pe telefon și le-a făcut poze micuților, apoi le-a publicat în mediul online. Aceasta i-a implorat pe cei care o îndrăgesc să le ofere cățelușilor o căsuță primitoare.

Citește și Dorian Popa, semne de la Divinitate înainte să fie prins drogat la volan. Cine l-a ajutat să treacă peste cele întâmplate

„Un jeg uman a abandonat într-o valiză șase puiuți. Cine dorește și poate să facă viața fericită unui suflet nevinovat, vă implor!”, a scris fosta iubită a artistului pe contul său de Instagram.