Fosta ‘soacră’ a lui Smiley, dezvăluiri despre familia artistului: „Erau altfel, nu sunt ca și părinții lui Cosmin”

Fosta 'soacră' a lui Smiley, dezvăluiri despre familia artistului. Artistul și Laura Cosoi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și când toată lumea se aștepta să ajungă la altar, cei doi s-au despărțit. De atunci, cântărețul a fost extrem de discret cu viața lui personală, chiar și cu Gina Pistol, la începutul relației.

01 iun. 2023, 23:46
Fosta ‘soacră’ a lui Smiley, dezvăluiri despre familia artistului: „Erau altfel, nu sunt ca și părinții lui Cosmin”
Fosta 'soacră' a lui Smiley, dezvăluiri despre familia artistului

Fosta ‘soacră’ a lui Smiley, dezvăluiri despre familia artistului. Laura Cosoi și-a regăsit liniștea în brațele actualului soț, Cosmin Curticăpean, iar de atunci au rămas împreună. Mama blondinei vorbea, la acea vreme, despre relația pe care o are cu părinții afaceristului, dar și cu cei ai lui Smiley.

Citește și: Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol chiar în ziua nunții: „Să pot să fac mărturisiri de genul acesta”

Fosta ‘soacră’ a lui Smiley, dezvăluiri despre familia artistului

Ligia Cosoi a avut numai cuvinte de laudă la adresa cuscrilor. Cât despre părinții lui Smiley, femeia spunea că aceștia erau cu treburile lor, fiind diferiți de cei ai lui Cosmin.

Eu am avut o relație bună, spun eu, cu Andrei (Smiley – n.r.). De când el și Laura s-au despărțit, recunosc că nu am mai vorbit cu el. Ce sa-i spun? Nici cu părinții lui n-am vorbit.

Aveam o relație bună și cu ei, dar nu sunt la fel ca părinții lui Cosmin. Părinții lui Cosmin sunt niște oameni extraordinari, prietenoși, ne vedem des, ne auzim des, ne simțim foarte bine unii în prezenta celorlalți.

Și cu părinții lui Andrei ne-am înțeles, dar erau altfel, erau cu treburile lor. Atât Cosmin, cât și părinții lui sunt extraordinari și ne-am împrietenit foarte repede unii cu alții. Și lui îi place să vina pe la noi, pe la Iași, Laura și ea merge des la Cosmin acasă, și noi mergem. Ne vizităm. Laura e bine, e fericită, e un om muncitor și e o familistă convinsă”, a mărturisit mama Laurei, pentru wowbiz.ro.