Fosta soţie a lui Alex Velea a părăsit definitiv România. Cum arată acum Ana şi cu se ocupă în Marea Britanie

Alex Velea şi Ana îşi oficializau relaţia în anul 2010, crezând că vor îmbătrâni împreună, însă lucrurile nu au stat deloc aşa. Cei doi şocau lumea mondenă, patru ani mai târziu, când anunţau că divorţează.

RomaniaTV.net
31 ian. 2020, 14:49

Acum, artistul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Antonia, cu care are doi băieţi şi spune că este mai împlinit ca niciodată. Despre relaţia cu fosta lui soţie spunea că nu se regăsea, acesta fiind şi motivul pentru care hotărâseră să pună punct căsniciei.

Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit Velea.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în scadalul începutului de an: „Alex Velea şi Abi Talent sunt vorbiţi să îşi facă reclamă”

După ce s-a despărţit de Alex Velea, Ana şi-a finalizat studiile la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, specialitatea Psihiatrie, pe care a absolvit-o în 2016. Şi-a deschis un cabinet de psihiatrie în Bucureşti, unde oferea consultaţii. Anul trecut, însă, ea a luat decizia de a pleca din România şi a plecat în Marea Britanie, acolo unde locuiesc doi din fraţii ei, potrivit Wowbiz.ro.

Ana şi-a găsit repede de lucru în Marea Britanie. Ea le-a spus amicilor săi că este medic la National Health Service (NHS), serviciul național de sănătate englez, care este unul dintre cele patru sisteme naționale de sănătate finanțate public în Regatul Unit. Fosta soţie a artistului şi-a schimbat şi look-ul, a optat pentru şuviţe în stil afro.

Citeşte şi: Mihai Bendeac intervine în scandalul dintre Abi Talent şi Alex Velea. Surpriză: pe care dintre cei doi l-a făcut praf!