Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a fost călcată de hoţi. Paguba se ridică la zeci de mii de euro

În noaptea de 3 spre 4 august, hoţii au intrat din nou în vila fostei soţii a jurnalistului Andrei Gheorghe. De data aceasta, Maria Olaru se afla în dormitorul de la parter, iar hoţii au intrat nestingheriţi şi acolo, cu grijă să nu o trezească, dar şi în alte încăperi. Hoţii au prădat-o şi pe soţia analistului politic Emil Hurezeanu, aflată în vizită la Maria Olaru.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 10:56
Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a fost călcată de hoţi. Paguba se ridică la zeci de mii de euro

Hoţii au golit casa de toate obiectele de valoare, potrivit gazetadenavodari.ro. Au furat bunuri şi bani în valoare de zeci de mii de euro. Au furat bijuterii din aur, platină, argint, încrustate cu pietre preţioase, perle.

Au furat şi bani, 1.700 euro pe care Maria Olaru tocmai îi retrăsese din bancă, dar şi o sumă mai mică din portofelul Ruxandrei Hurezeanu, soţia lui Emil Hurezeanu, venită pentru câteva zile la mare, la prietena ei.

S-a întâmplat pe la ora 2,27 şi au plecat la ora 3 din casă. Ştiu ora pentru că am apelat la vecinul de vizavi, cel cu vila Nufărul, pentru a vedea înregistrarea. Ei au sistem video de monitorizare. Le-am spus şi poliţiştilor, care au venit cu un stik să ia imaginile, dar nu au reuşit, aşa că au solicitat să punem noi pe un CD”, a spus Maria Olaru, care s-a arătat complet dezamăgită de poliţiştii din Năvodari care au venit să investigheze cazul.

Nu este prima dată când casa Mariei Olaru a fost călcată de hoţi. Prima spargere a avut loc în luna aprilie a acestui an, când Maria nu se afla acasă.