Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea la doi ani de la divorţ: „Nu mai există cale de împăcare”

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea la doi ani de la divorţ. Fostul fotbalist şi Cristina Pisică s-au despărţit după şase ani de căsătorie. Cei doi au împreună două fete, de care au mare grijă ambii părinţi şi se implică în viaţa lor.

06 ian. 2023, 14:40
Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea la doi ani de la divorţ: „Nu mai există cale de împăcare”
Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea la doi ani de la divorţ

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea la doi ani de la divorţ. Se pare că lucrurile s-au mai așezat între cei doi și au ajuns să facă un pact de prietenie de dragul celor două fete pe care le au împreună.

Citeşte şi: Bănel Nicoliţă regretă divorţul de fosta soţie: „Am luat decizii proste”. Cum l-a chemat Băsescu la masă: „Unde e ălă micuţu’, bruneţel”

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea la doi ani de la divorţ

Separarea definitivă dintre cei doi s-ar fi produs din cauza faptul că Bănel ar fi băgat mulți bani în echipa Făurei pe care el o patronează. Astfel, că certurile și discuțiile din casă, dintre ei, erau din ce în ce mai dese.

Sunt câțiva ani de când ne-am separat. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Copiii nu suferă că noi am divorțat, pentru că ei își petrec timp și cu mine, și cu tatăl lor. Iar între mine și Bănel nu există tensiuni sau certuri. Ne înțelegem bine.

Sunt bine așa cum sunt. Bănel își ajută copiii, nici nu se pune problema că i-ar neglija, tot timpul se interesează de ei. Le-a luat pe fete de Sărbători la munte în vacanță, de la Crăciun până la Revelion au stat împreună.

Este un tată grijuliu și implicat. Nu pot să comentez nimic de rău despre el. Noi nu ne-am înțeles, dar asta nu înseamnă că el nu este atent cu copiii și are grijă să nu le lipsească nimic și să petreacă timp cu Amalia şi cu Natalia.”, a declarat Cristina pentru Click.ro.