Fosta soţie a lui Floyd Mayweather a fost găsită moartă. Avea 40 de ani

Jose Harris, fosta soţie a lui Mayweather, a fost găsită moartă în maşina sa luni, anunţă presa din Statele Unite. Conform informaţiilor făcute publice, moartea sa nu este tratată de poliţie ca suspectă.

RomaniaTV.net
11 mart. 2020, 14:32
Fosta soţie a lui Floyd Mayweather a fost găsită moartă. Avea 40 de ani

Fosta soţie şi mama celor trei copii ai lui Floyd Mayweather, Jose Harris, a fost găsită de poliţie moartă în maşina sa, iar TMZ scrie că anchetatorii nu consideră moartea suspectă, fără să deţină, momentan, alte detalii. Corpul lui Harris a fost găsit în oraşul Valencia, din statul California.

Mayweather a petrecut două luni în închisoare în 2010, când a fost acuzat că ar fi agresat-o pe cea care îi era atunci soţie.

Într-un interviu acordat USA Today în 2017, aceasta descria cum a fost relaţia sa cu campionul mondial.

„Am fost o femeie abuzată fizic. Mi-a fost ruşine să spun că sunt abuzată, mă simţeam ca şi cum ar fi fost vina mea. Ce am făcut? Nu am înţeles, în momentul acela, ce înseamnă o femeie abuzată. Acum ştiu că am fost într-o relaţie profund disfuncţională şi ostilă, am fost victima abuzului domestic. Din nu ştiu ce motiv, chiar şi acum mă simt agitată când vine să ia copiii”, a explicat Jose Harris.

Citeşte şi: NEXT STAR 12 MARTIE 2020. Loredana, decolteu demn de filmele pentru adulţi în show-ul copiilor GALERIE FOTO