Fostul boxer Floyd Mayweather a dat lovitura la pariuri! Suma uriaşă pe care a câştigat-o

Meciul de gală din UFC dintre Dustin Poirier și Conor McGregor i-a adus câștiguri substanțiale fostului boxer Floyd Mayweather.

13 iul. 2021, 20:29
Fostul boxer Floyd Mayweather a dat lovitura la pariuri! Suma uriaşă pe care a câştigat-o

Floyd Mayweather a pariat o sumă impresionantă pe victoria lui Dustin Poirier. Adversarul acestuia s-a accidentat şi a fost nevoit să abandoneze competiţia.

În acest fel, Mayweather s-a văzut cu suma de 35 714 dolari în conturi. După meci, fostul sportiv a postat biletul câştigător pe rețelele de socializare.

Money” mizase 50 000 de dolari pe Dustin Poirier.

Citeste si Gigi Becali se teme ca vine apocalipsa din toamnă. „Vine al patrulea val, se întrerupe campionatul”

Dustin Poirier, mulțumesc că mi-ai adus bani„, a fost mesajul lui Floyd Mayweather.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Mayweather, revenire modestă în ring la patru ani de la lupta cu Conor McGregor

La începutul lunii iunie, Floyd Mayweather a revenit în ring la patru ani de la meciul demonstrativ contra lui Conor McGregor și a luptat cu vedeta de pe Youtube Logan Paul (26 de ani). Desfășurată la Miami, pe Hard Rock Stadium, gala a avut ca main event meciul demonstrativ dintre Mayweather și Logan Paul.

Lupta dintre Floyd Mayweather și vedeta Logan Paul s-a desfășurat pe durata a 8 runde, iar la final nu a fost declarat un câștigător pentru că niciunul nu și-a făcut KO adversarul, așa cum era stipulat în contract.

Logan „The Maverick” Paul a avut o prestație decentă în fața lui Mayweather, considerat a fi unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie. Mai mult, vedeta din social media a reușit în runda a patra să-l lovească de două ori pe Floyd, cu jab-ul și cu o directă, în Mayweather a replicat rapid.

Citeste si Fanii englezi şi-au pierdut minţile după finala EURO2020 şi au atacat ambasada Bulgariei, confundând steagul cu cel al Italiei