Fostul bucătar al familiei Obama a fost găsit mort luni într-un iaz

Un fost bucătar de la Casa Albă, care lucra pentru familia Obama, a fost găsit mort luni într-un iaz de pe malul sudic al Martha’s Vineyard.

25 iul. 2023, 15:00
Fostul bucătar al familiei Obama a fost găsit mort luni într-un iaz

Fostul bucătar al familiei Obama a fost găsit mort luni într-un iaz. Tafari Campbell, în vârstă de 45 de ani, „era angajat al fostului președinte Obama și vizita Martha’s Vineyard”, potrivit poliției din Massachusetts.

Fostul bucătar al familiei Obama a fost dat dispărut duminică seara după ce a făcut paddleboarding.

Citește și: Obama a revenit la Casa Albă. Întâlnire-fulger cu Joe Biden: ”Numele meu este Biden şi sunt vicepreşedintele lui Obama”

”A intrat în apă, a părut că se luptă pentru scurt timp să rămână la suprafață, apoi s-a scufunda”, potrivit poliției.

Trupul neînsuflețit al bucătarului a fost găsit a doua zi în Edgartown Great Pond, la 30 de metri distanţă de ţărm şi aproximativ 2 metri şi jumătate adâncime în apă.

Într-o declarație comună trimisă către CNN, Michelle și Barack Obama au povestit că l-au cunoscut pe Campbell când lucra la Casa Albă. El a continuat să lucreze pentru cuplu după mandatul de opt ani al lui Obama.
„Tafari a fost o parte iubită a familiei noastre”, au transmis soții Obama.

Citește și: Şoc în politica americană. Ministrul Apărării al lui Barack Obama a murit subit, la 68 de ani

„Când l-am întâlnit prima dată, era un talentat sub-șef la Casa Albă. Era creativ și pasionat de mâncare și de capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună. În anii care au urmat, l-am cunoscut ca pe o persoană caldă, distractivă și extraordinar de amabilă. El ne-a făcut viața un pic mai strălucitoare.

Când ne pregăteam să părăsim Casa Albă, l-am rugat pe Tafari să rămână cu noi, iar el a fost de acord cu generozitate. A făcut parte din viețile noastre de atunci, iar inimile noastre sunt frânte că a plecat”, a mai transmis familia Obama.

”Suntem alături de cei care l-au iubit pe Tafari. Suntem alături de soția lui Sherise și gemenii lor, Xavier și Savin. Este o mare pierdere. A fos un bărbat cu adevărat minunat.”