Fostul şef al Camerei de Comerţ, infectat cu coronavirus, după ce soţia sa a decedat sâmbătă, tot din cauza COVID

Avocatul Mihail Vlasov, supranumit pe vremuri “Împăratul”, ar fi internat la Iaşi, fiind depistat pozitiv la infecţia cu noul coronavirus, conform Ziaruldeiasi.ro.

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 13:56
Fostul şef al Camerei de Comerţ, infectat cu coronavirus, după ce soţia sa a decedat sâmbătă, tot din cauza COVID

Surse oficiale au declarat ca acesta se afla la Spitalul de Pneumoftiziologie, el suferind de o formă medie de boala. Medicii au declarat ca starea fostului președinte al Camerei de Comerț și Industrie ar fi una stabila, informează sursa citată.

Vlasov, cunoscut pentru stilul extravagant și cheltuielile uriașe în timpul mandatului de președinte al Camerei de comerț, a fost condamnat și a ispășit o pedeapsă cu închisoare pentru fapte de corupție.

El a fost condamnat definitiv în anul 2015 de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani şi 8 luni închisoare, fiind eliberat condiţionat în septembrie 2017.

în urma cu doua zile, soția acestuia, Viviana Vlasov, în vârstă de 72 de ani a murit la Spitalul de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva, fiind diagnosticata cu Covid 19.

Viviana Vlasov fusese internata în urma cu aproximativ 10 zile. Cu doua zile înainte de deces, starea s-a agravat brusc, fiind transferata la Compartimentul de Terapie Intensiva. În pofida eforturilor depuse de întreg corpul medical, Viviana Vlasov a pierdut lupta cu boala.

Citeşte şi: Soţia lui Mihail Vlasov, medic, a murit bolnavă de COVID: „Virusul i-a devastat sistemul cardio-respirator, renal, tot”