Fostul șef al Formulei 1 Bernie Ecclestone îl apără pe Putin. „Aş încasa un glonţ pentru el! E o persoană de calitate”

Fostul șef al Formulei 1, britanicul Bernie Ecclestone, în vârstă de 91 de ani, a şocat lumea după ce a declarat, într-un interviu pentru Good Morning, că ar încasa un glonţ pentru Vladimir Putin şi că liderul de la Kremlin este "o persoană de calitate". Mai mult, Bernie Ecclestone a spus că Putin "face ceea ce este corect" în războiul său din Ucraina.

30 iun. 2022, 16:39
Fostul șef al Formulei 1 Bernie Ecclestone îl apără pe Putin. „Aş încasa un glonţ pentru el! E o persoană de calitate”

Fostul șef al Formulei 1, britanicul Bernie Ecclestone, a surprins pe toată lumea cu o declaraţie şocantă despre Vladimir Putin, în contextul în care armata rusă continuă să bombardeze locuinţe rezidenţiale din Ucraina, dar şi un mall, atac care a dus la zeci de pierderi omeneşti.

În interviu citat de Skysport, Bernie Ecclestone îl apără pe Vladimir Putin, afimând că „face ceea ce a crezut că este lucrul corect pentru Rusia” şi îl acuză pe preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, că nu a reușit să se angajeze în dialog cu omologul său.

Citeşte şi: VIDEO şocant Momentul în care rușii bombardează un mall, surprins de camerele dintr-un parc. Oameni disperați sar în lac

„Aş încasa un glonţ pentru Putin! E o persoană de calitate. Ceea ce face el este ceva ce a crezut că este lucrul corect pentru Rusia. Din păcate, ca mulți oameni de afaceri, cu siguranță ca și mine, facem greșeli din când în când, și când ai greșit trebuie să faci tot ce-ți stă în putință pentru a scăpa. Cred că ar fi fost desfășurat corect – mă refer la cealaltă persoană din Ucraina… Înțeleg că a fost un comediant și pare că vrea să continue acea profesie… Cred că dacă s-ar fi gândit, ar fi făcut un efort să vorbească cu Putin, care este o persoană sensibilă și l-ar fi ascultat și probabil ar fi făcut ceva în legătură cu asta”, a spus Bernie Ecclestone, într-un interviu pentru Good Morning.