Fostul soţ al Elenei Băsescu, surprins la Mamaia în compania unei brunete focoase. Cine este tânăra

Bogdan Ionescu, zis Syda, petrece minivacanţa de 1 MAI la Mamaia. El a fost surprins într-un club de fiţe din staţiune în compania unei femei brunete.

RomaniaTV.net
01 mai 2017, 07:18

La 8 luni de la divorţ, fostul soţ al Elenei Băsescu pare să profite la maximum de statul său de burlac. Syda şi-a făcut apariţia în cel mai de fiţe club din Mamaia la braţul unei femei superbe, de profesie manechin. 

Cei doi au stat unul lângă altul aproape toată noaptea. Mai mult, aceştia şi-au spus lucruri la ureche, evident din cauza muzicii date prea tare, iar fostul soţ al Elenei Băsescu a fost constant cu zâmbetul pe buze.

Cancan.ro scrie că femeia care l-a însoţit pe Bogdan Ionescu este fotomodelul Elena Baguci. Tânăra a defilat până acum pe toate podiumurile lumii şi a fost primul manechin din România care a apărut pe coperta celebrei reviste „Vogue“. Aceasta a debutat în lumea modei încă din adolescenţă, a prezentat până acum pentru unele dintre cele mai renumite case de modă precum  GucciChanelValentino sau Versace, iar până în toamna anului trecut a locuit la New York, revenind în România pentru a se dedica studiilor.

Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu au anunţat că se despart în luna septembrie a anului trecut.