Fotbalistul a murit subit la 23 de ani. Şocant: ce au descoperit medicii la autopsie

Callum Fitzpatrick, cel care a câştigat 390.000 de lire sterline, a murit subit, la vârsta de 23 de ani, informează Daily Mail.

12 iun. 2021, 20:15
Fotbalistul a murit subit la 23 de ani. Şocant: ce au descoperit medicii la autopsie

Fotbalistul Callum Fitzpatrick, britanicul care a câştigat 390.000 de lire sterline, a murit subit, la vârsta de 23 de ani, transmite Mirror.

Fostul fotbalist a dat lovitura la loto când avea doar 16 ani. Astfel, adolescentul a devenit unul dintre cei mai tineri câștigători la loto din Irlanda de Nord. Numerele alese de el au fost: 1, 22, 30, 40, 47 și 42.

Callum Fitzpatrick s-a stins la 23 de ani, iar cauza morții nu a fost dezvăluită.

Euro 2020. Momente critice la meciul Danemarca – Finlanda. Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon, medicii îl resuscitează. Partida a fost suspendată

În urma lui Callum au rămas părinții Colin, 45 de ani, și Sheila, 46 de ani, precum și trei surori mai mici.

Un suporter înrăit al celor de la Manchester United, Callum Fitzpatrick a cheltuit o parte din banii câștigați la loterie pentru a vizita stadionului Old Trafford. Totodată, tânărul a jucat fotbal la Ballymartin GAC, scrie presa locală.

În octombrie 2014, Callum lucra la magazinul alimentar al părinților și în același timp avea grijă de verișorii săi. În ciuda premiului, tânărul nu a renunțat la studii și a absolvit facultatea de inginerie din cadrul unei universități locale.

 „Am fost șocat și mă simt extrem de norocos. Nu prea am mai reușit să adorm de atunci. Cred că îmi doresc să cumpăr o mașină în ianuarie, când voi împlini 17 ani. Vreau o mașină normală”, a declarat Callum, în 2014.

“Cel mai bun prieten/frate pe care l-aș fi putut avea. Nu vei ști niciodată cât de mult te-am iubit”, a fost mesajul postat pe Facebook de una dintre surorile lui Callum Fitzpatrick.

“Nu pot să cred că ai dispărut din viețile noastre. Callum era un prieten foarte bun. Era o plăcere să lucrez alături de el. Tuturor ne va fi dor de el, odihnește-te în pace, prietene”“A trebuit să ne luăm adio de la un prieten minunat. Ai lăsat în urma ta amintiri pe care le vom prețui pentru totdeauna. Nu te vom uita niciodată”, sunt doar câteva din mesajele transmise de prietenii și colegii lui Callum.

Presa locală scrie că ar putea fi vorba de o sinucidere, căci familia sa a cerut oamenilor să facă donații către Centrul de prevenire a sinuciderii și auto vătămării corporale.
EURO 2021. Arena Națională, inundată înaintea meciurilor din Campionat. Austria și-a anulat antrenamentul