FOTO Cătălin Măruță și-a cumpărat mașină de peste 100.000 de euro. Prezentatorul a defilat cu bolidul de lux prin Capitală

Cătălin Măruță și-a cumpărat mașină de peste 100.000 de euro. Este unul dintre cei mai apreciați prezentați din România, iar popularitatea sa nu se datorează doar carierei sale, ci și pentru că este căsătorit cu Andra, una dintre cele mai bune voci din țară. Împreună cu cei doi copii, David și Eva, sunt foarte activi pe rețelele sociale, împărtășind multe lucruri cu fanii.

06 nov. 2023, 08:45
FOTO Cătălin Măruță și-a cumpărat mașină de peste 100.000 de euro. Prezentatorul a defilat cu bolidul de lux prin Capitală
Cătălin Măruță și-a cumpărat mașină de peste 100.000 de euro

Cătălin Măruță și-a cumpărat mașină de peste 100.000 de euro. Prezentatorul este cunoscut ca fiin un iubitor al cailor putere și al mașinilor de lux ce depășesc zeci de mii de euro și și-a achiziționat un Jaguar de toată frumusețea.

Citește și: Cât de mult s-a îngrășat Cătălin Măruță? Cele mai recente imagini de paparazzi cu prezentatorul, într-un moment de intimitate

Cătălin Măruță și-a cumpărat mașină de peste 100.000 de euro

Vedeta Pro TV a fost fotografiată de Cancan.ro, în zona de nord a Capitalei, în timp ce-și etala pe străzi super-bolidul recent achiziționat. A condus cu grijă, fiind foarte atent cu noua sa „bijuterie” pe patru roți. Nu s-a angrenat absolut deloc în depășiri periculoase și a evitat pe cât a putut posibilele conflicte cu ceilalți participanți la trafic.

De-a lungul timpului, Cătălin Măruță a obișnuit cu apariții în mașini care mai de care. El a deținut nenumărate autoturisme, printre ele numărându-se  un Volvo XC90, al cărui preț de achiziție poate ajunge la suma 63.000 de euro, aceasta fiind și mașina de familie până recent a cuplului, un Mercedes GLA 200, care costă în jur de 50.000 de euro, mașina fiind primită de la o reprezentanță auto, prezentatorul de la Pro TV a mai condus și un Audi Q5, în valoare de 50.000 de euro, un Range Rover, care atinge pragul de 55.000 de euro,  dar și un Mercedes C 220, al cărui cost se ridică la 40.000 de euro, potrivit sursei menționate mai sus.

Pepe a rupt relația cu Andra și Cătălin Măruță?

Artistul a divorțat însă după opt ani de căsătorie de mama fetelor sale, iar la scurt timp, și relația cu nașii a avut de suferit. Mai mult, cântărețul nu a mai apelat la soții Măruță să-i boteze băiețelul pe care-l are cu actuala sa soție, Yasmine Ody.

Pepe nu e genul care să se certe cu cineva. Nu, nu s-a certat nici cu Cătălin Măruță și nici cu Andra. Au păstrat mereu o relație civilizată. Doar că între cei trei a intervenit o ruptură, relațiile dintre ei s-au răcit.

Nu se mai vizitează ca pe vremuri. Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente de familie, pentru a-și face urări, dar nu mai petrec timp împreună. Nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său cel mare. Andra și Măruță au fost puși în fața faptului împlinit. Nici măcar nu au fost întrebați dacă-și doresc să-l creștineze tot ei și pe junior”, a declarat o persoană apropiată acestora.

Contactat pe marginea acestui subiect, Pepe nu a dorit să comenteze: „Nu stau să mă justific pentru o astfel de informație”.