FOTO Cum arată vila Mihaelei Rădulescu, din Monaco. Draperiile sunt în formă de rochii, iar sculpturile nud nu lipsesc din peisaj

Cum arată vila Mihaelei Rădulescu, din Monaco. Diva s-a mutat din România în urmă cu mai mulți ani, spunând că nu își dorește ca fiul ei să crească și să se dezvolte în România, pentru că posibilitățile sunt limitate. Vedeta are o casă superbă chiar pe Coasta de Azur.

13 feb. 2024, 11:25

Cum arată vila Mihaelei Rădulescu, din Monaco. Din locuință nu lipsesc obiectele de artă și piesele de mobilier în culori neutre. Terasa esrte imensă și are o priveliște absolut superbă. De asemenea, aici, fosta prezentatoare își bea cafeaua și își face sesiunile de sport.

Citește și: Ce etnie ar avea Mihaela Rădulescu. Gurile rele spun că i-ar fi rușine recunoască asta despre ea

Cum arată vila Mihaelei Rădulescu, din Monaco

Chiar dacă este foarte discretă când vine vorba de spațiul personal, din puținele imagini se poate observa că rafinamentul și eleganța sunt atributele ce caracterizează cel mai bine casa divei de la Monaco.

Perdelele în formă de rochii, picturile nud și statuile cu femei goale au atras imediat atenția internauților. „Îmi iau inima-n dinți și vă invit la mine… acasă! În fiecare zi, pe Instagram, câte un colțișor din… lumea mea. «Acasă» e povestea fiecărui suflet care o locuiește și orice «acasă» e bucurie și tihnă.

Nu e musai să ne placă tot ce le place altora, pentru că e o treabă prea personală, în care fiecare își colorează viață și pereții cum simte, în care fiecare are matrița lui de confort și inspirație… Nici nu cred că are mare importanță cu ce decorăm casa, ci cu câtă viață, iubire și armonie o umplem…‘, le transmitea Mihaela Rădulescu fanilor ei, pe rețelele sociale.