FOTO | Mare surpriză: Elena Băsescu a intrat în televiziune. „EBA”, de nerecunoscut

Mutare suprinzătoare pentru Elena Băsescu. Fiica fostului președinte al României a devenit profesionist în mass-media. Fostul parlamentar european a primit emisiune, la un post de știri cu acoperire națională. 

21 iul. 2023, 18:38
FOTO | Mare surpriză: Elena Băsescu a intrat în televiziune. „EBA”, de nerecunoscut

Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, a început să apară pe „sticlă”, la postul TV insolvent Aleph News, al controversatului Adrian Sîrbu.

Fostul manechin a semnat cu Aleph News la începutul anului, după ce funcția de editor a fost eliberată de către Gabriela Bucătaru, actual jurnalist România TV.

Elena Băsescu va aborda diverse teme, concentrate în special pe zona de politică internă, dar și politica externă.

Cum arată Elena Băsescu, după ani de zile în care a stat în umbră

De curând, Elena Băsescu a vorbit într-un jurnal de ştiri despre implicaţiile pentru România, ca urmare a deciziei preşedintelui rus Vladmir Putin de a rupe acordul privind transportul cerealelor din Ucraina pe Marea Neagră, informează PaginaDeMedia.ro.

Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu a fost europarlamentar între anii 2009 şi 2014. În 2020, a candidat – fără succes – la Camera Deputaţilor, din partea PMP. Ulterior, a fost angajată consilier parlamentar la Comisia de Afaceri Europene din Camera Deputaţilor.

Așa cum se poate observa în capturile realizate de sursa citată, EBA este destul de schimbată din punct de vedere fizic, față de perioada în care bruneta consemna gafă după gafă în Parlamentul European.

EBA, în direct la Aleph News (VIDEO)