FOTO: S-a aflat cine este și cum arată soția lui Marcel Ciolacu, șeful PSD! Cu ce se ocupă misterioasa femeie

Marcel Ciolacu este unul dintre cei mai discreți politicieni din România când vine vorba despre viața personală. Dacă președintele Klaus Iohannis se afișează foarte des cu Carmen, șeful PSD preferă să participe la evenimentele publice neînsoțit. 

04 sept. 2022, 12:55

Soția lui Marcel Ciolacu nu este cunoscută publicului larg. Partenera de viață a șefului PSD se numește Roxana Ciolacu și nu locuiește în București, acolo unde președintele Camerei Deputaților își desfășoară activitatea.

Roxana și Marcel Ciolacu sunt căsătoriți de peste 20 de ani și au un băiat pe nume Filip. Tânărul în vârstă de 21 de ani este student la medicină.

Soția lui Ciolacu a terminat Colegiul Național B.P. Hașdeu din Buzău și a absolvit Facultatea de Chimie. Roxana Ciolacu, inginer de profesie, se ocupă de mai mulți ani de afacerea familiei, care își desfășoară activitatea în centrul orașului Buzău.

Talismanul lui Marcel Ciolacu administrează un magazin cu produse de brutărie, patiserie și are șapte angajați.

 

Cum petrec timpul liber Marcel și Roxana Ciolacu

 

Într-un interviu oferit anul trecut, Marcel Ciolacu a recunoscut că nu locuiește alături de soția lui la București, ci este nevoit să facă naveta în fiecare weekend pentru a petrece timp alături de familie.

„Spre ruşinea mea ajung din ce în ce mai rar acasă. Cred că asta este marele incovenient al politicii şi al vieţii noastre. Ea nu doreşte să vină la Bucureşti”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu.

Întrebat cum își petrece timpul când este la Buzău, șeful PSD a recunoscut că stă prea mult timp la telefon, lucru care o deranjează pe soția lui. Cei doi soți sunt fani filme și seriale Netflix.

„Canapeaua din sufragerie, stabilim ce vedem pe Netflix, eu continui pe telefon tot ce am de răspuns. Se mai enervează şi mă roagă să mai las telefonul să şi comunicăm.

Într-una dintre zilele din week-end când ajung acasă, am nişte prieteni foarte apropiaţi cu care ne vedem”, a declarat Marcel Ciolacu.

De curând, șeful PSD a trecut printr-o tragedie în familie. Mama sa a murit.